Závody v plavání na Kinectu s Michaelem Phelpsem
Novinka Závody v plavání na Kinectu s Michaelem Phelpsem

Závody v plavání na Kinectu s Michaelem Phelpsem

Michal Burian

Michal Burian

6

V doprovodu plavecké hvězdy se stanete šampiónem tohoto sportu <strong>+ galerie a trailer</strong>.

Reklama

Michael Phelps, plavecká hvězda, získal 16 olympijských medailí a tak není divu, že se dočkal také své vlastí hry. Jde o sportovní hru, která bude podporovat pohybové ovládání Kinect pro Xbox 360. Váš úkol bude jednoduchý, vytvoříte si plavce a Phelps vám bude pomáhat, abyste se stali známou osobností v tomto sportovním odvětví. Svůj talent budete moci předvést v klasických plaveckých disciplínách, chybět nebude kraul, motýlek, prsa, znak či volný styl.

Podle tiskové zprávy se má jednat o nejrealističtější sportovní hru na trhu. Samotná kariéra se bude skládat z několika částí, abyste se dostali do další části, budete muset podat vhodný výkon a jako odměnu získáte možnost bojovat o medaile.

Váš závodník se bude postupem kariérou vyvíjet a zlepšovat. Potěší maličkosti, jako je možnost mávat na diváky nebo odlišné lokality. Prozatím se mluví o venkovních bazénech v Los Angeles, ledovém pohoří, uvnitř pyramid a také v Japonsku. Nezbytnou součástí je žebříček nejlepších hráčů skrz Xbox Live.

Co se týče multiplayeru, ten v online módu bude podporovat čtyři hráče, zatímco v lokálním Party Relay režimu proti sobě bude moci nastoupit až osm hráčů. Nechybí ani možnost jeden na jednoho ve spli-screen.

Michael Phelps: Push the Limit vyjde exkluzivně pro Xbox 360, a to 7. června v USA a o tři dny později v Evropě.

Další obrázky v galerii.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama