Novinka Zde můžete od 23:00 sledovat Resident Evil Showcase

Zde můžete od 23:00 sledovat Resident Evil Showcase

Martin Zavřel

Martin Zavřel

8
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Fanoušky série dnes čeká zajímavý večer.

Reklama

Jak jsme podrobně psali minulý týden, dnes se na nás chystá zřejmě docela významná prezentace Capcomu, ve které bychom měli vidět nejen nové ukázky z vysoce očekávaného osmého dílu série Resident Evil, ale dost možná se dozvědět také datum vydání nebo alespoň platformy (spekuluje se, že by hra nemusela vyjít na staré konzole).

Kromě toho je ale dobrá šance, že se dočkáme také odhalení nového multiplayerového projektu a jeho velmi brzo spuštěného testu pro pozvané. Na tohle téma začaly před chvílí první úniky, podle kterých se nový multiplayerový titul jmenuje Resident Evil: Re-Verse a bude možné jej získat kromě jiného v balení pohromadě s osmičkou. Není ale jisté, zda půjde o nějaký multiplayerový mód pro ni nebo o jakýsi průřez celou ságou, jak naznačují některé zdroje.

Zde můžete od 23:00 sledovat Resident Evil Showcase

Kromě toho by mohla dorazit i upoutávka na některé z filmů nebo seriálů, o kterých víme, že jsou v přípravě. Fanoušci doufají také v odhalení remaku čtverky nebo Revelations trojky.

Takže nasbírejte a zkombinujte léčivé bylinky, přepočítejte náboje, vyberte z bedny vhodné zbraně a hodinu před půlnocí se tu sejdeme.

Stream můžete sledovat od 23:00 zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama