Země už nám nepatří, dokazuje akcí nabitý televizní spot pro Horizon: Zero Dawn
Horizon: Zero Dawn Novinka Země už nám nepatří, dokazuje akcí nabitý televizní spot pro Horizon: Zero Dawn

Země už nám nepatří, dokazuje akcí nabitý televizní spot pro Horizon: Zero Dawn

Jan Kalný

Jan Kalný

11

V novince navíc najdete dvě videa blíže představující další dva typy nepřátel.

Reklama

Vydání Horizon: Zero Dawn se nezadržitelně blíží a do televizí se pomalu dostávají reklamy na tuhle očekávanou hru. Nový TV spot navíc hlásá, že Země už nám nepatří. Za zmínku stojí hlavně ta hudba...

Stormbird

Možná si pamatujete, že jsme ve čtvrtek psali o dvou oficiálních videích, která ukazovala dva typy nepřátel, jejich přednosti i slabiny. Závěrem jsme také dodávali, že na konci jsou vidět malé ukázky na další dva typy. No, a skutečně vyšla i další dvě videa. Ta jsou sice vydaná už nějakou chvíli, ale proč o nich i tak nenapsat.

První video se zaměřuje na Stormbirda, což je zkrátka velký pták (pro dobro nás všech si odpustím jakékoliv další komentáře na potenciální dvojsmysly), který si libuje v létání. Což je skutečně nečekané, já vím. Má několik útoků a jeho hlavní zbraní jsou především obrovské drápy. Stormbirda lze oslabit zničením jeho motorů.

Behemoth

Druhým, resp. čtvrtým typem nepřátel je pak Behemoth. Ti umí ze země vzít kámen a hodit ho na vás nebo se na vás případě rozeběhnout a pokusit se vás zabít zblízka.

Behemoth vypadá trochu jako přerostlé divoké prase, které využívá gravitační dovednosti. Mezi jeho slabiny ovšem patří sestřelení kryo-kanistrů poblíž jeho podobně přerostlých... zadních součástek.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama