Ženy ve Farming Simulatoru 17 a minimální HW nároky
Farming Simulator 17 Novinka Ženy ve Farming Simulatoru 17 a minimální HW nároky

Ženy ve Farming Simulatoru 17 a minimální HW nároky

Michal Burian

Michal Burian

7

Oproti předešlému dílu budete potřebovat lepší grafickou kartu s 1GB VRAM a více místa na pevném disku.

Reklama

Studio Giants Software odhalilo minimální hardwarové nároky pro připravovaný Farming Simulator 17, který vyjde 25. října letošního roku nejen na počítače, ale rovněž na konzole PlayStation 4 a Xbox One. Podle předpokladů nebude hra tolik náročná, ale zároveň budete potřebovat o něco výkonnější vnitřnosti svého počítače, než tomu bylo u Farming Simulatoru 15.

Podporované operační systémy zůstaly stejné, stejně tak se nezměnila velikost minimální operační paměti, která je 2 GB. Změna není ani u procesoru, opět je uváděn dvoujádrový Intel nebo AMD o frekvenci 2.0 GHz. Změna nastala u grafické karty. Už vám nebude stačit 512 MB VRAM, nově budete potřebovat minimálně 1GB VRAM. To znamená Nvidia Geforce GTS 450 Series nebo AMD Radeon HD 6770. Dále si připravte více místa na pevném disku, z dříve požadovaných 3 GB bude Farming Simulator 17 zabírat 6 GB.

PC verze bude opět s českými titulky, zatímco PS4 a Xbox One mají zůstat bez lokalizace.

Minimální hardwarové nároky Farming Simulatoru 17

Operační systém: Windows 7, Windows 8, Windows 10 Procesor: 2.0 GHz Intel nebo ekvivalentní AMD s dual-core procesorem Paměť: 2GB RAM Grafická karta: Nvidia Geforce GTS 450 Series, AMD Radeon HD 6770 (min 1GB VRAM) Připojení: Širokopásmové připojení k internetu Pevný disk: 6 GB volného místa

Ženy ve Farming Simulatoru 17

Jak se můžete přesvědčit na obrázcích, ve Farming Simulatoru 17 budou poprvé ženy. Na začátku hry si budete moci poprvé vybrat svého avatara (muže nebo ženu) a přizpůsobit oblečení. Ženy se objeví i mezi dělníky, které si budete moci najmout.

Oficiální popis hry

Farming Simulator 17 od firmy Giants Softwares Tě zve do náročného světa moderního farmáře. Postav se všem výzvám farmářského života včetně chovu zvířat, pěstování plodin, prodeje a dřevorubectví. Ty rozhodneš, jak to chceš dělat a rozšiřovat tvoji farmu ve velkém a otevřeném světě.

S postupem Tvé kariéry budeš získávat kontrolu nad stovkami farmářských vozů a strojů, které byli věrně vytvořeny z největších jmen v odvětví (Challenger, Fendt, Valtra, Massey Ferguson, etc.) Farming Simulator Tě zve na palubu největší farmářské simulace s hlubokou a pohlcující hrou ve velkém otevřeném světě!

Farming Simulator 17 vyjde 25. října 2016 se spoustou nových funkcí jako nová mapa, nové značky a vozy, nová zvířata na chov a plno nových herních funkcionalit, které zveřejníme v následujících měsících).

Hlavní funkce

  • Skliď úrodu z pole a užij si spousty možností rozvoje farmy pomocí velké škály plodin.
  • Rozšiř tvé zemědělské činnosti o dřevorubectví nebo dokonce chov zvířat!
  • Rozvíjej tvou farmu ve velkých prostředích s pohlcujícími vizuálními efekty.
  • Používej a řiď věrně napodobená farmářská vozidla a nástroje, včetně nejuznávanějších značek AGCO jako jsou Challenger, Fendt, Valtra a Massey Ferguson.
  • Přizvi své přátele, aby ti pomohli růst a rozšiřovat tvou farmu v režimu multiplayerové hry!
  • Stahuj módy vytvořené komunitou vášnivých hráčů a získej neomezený přístup k hernímu obsahu a zažij neustále se vyvíjející dobrodružství s Farming Simulator 17.
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama