Tokyo Xanadu eX+ u nás vyjde 8. prosince
Novinka Tokyo Xanadu eX+ u nás vyjde 8. prosince

Tokyo Xanadu eX+ u nás vyjde 8. prosince

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

PS4 verze vyjde jak fyzicky, tak i digitálně.

Reklama

Po více než dvou letech od japonského vydání hry v září roku 2016, jsme se dočkali. Askys Games konečně uveřejnili datum vydání RPG Tokyo Xanadu eX+ ve verzi pro konzoli PlayStation 4 v Evropě. Nakonec jde o stejný termín, kdy se hra objeví na pultech obchodů i v Severní Americe, tedy 8. prosince a k mání bude i v Evropě v krabicové a digitální podobě.

Naplánováno je také vydání verze pro PC, ale u té dosud neznáme termín startu. Ghostlight Games, který pomáhá portovat pro Aksys Games Tokyo Xanadu eX+ pro PC, ale momentálně přijímá registrace do uzavřené bety.

Tokyo Xanadu eX+ je obrovské akční RPG od studia Falcom. Odehrává se na Zemi, kde před 10 lety zničilo kolosální zemětřesení Tokio a navždy změnilo životy jeho obyvatel. Město bylo od té doby přestavěno a život se pomalu vrátil do normálu, ale za závojem této nově přestavěné metropole leží jiný svět. Svět, který v sobě ukrývá zlověstné tajemství.

Zemětřesení, které původně zničilo Tokio, bylo vlastně způsobeno vznikem tajemného a smrtícího stínového světa, známého jako Eclipse. A teď bude třeba přijmout opatření k potlačení legií Eclipse a zajistit ochranu míru na Zemi.

Oproti původní hře nabízí rozšířená verze eX+ něco navíc. V první řadě jde o nové scénáře, kratší povídky o Wielderech, které předtím nebyly součástí hlavního příběhu. Po dokončení hry ještě získáte přístup k úplně novému questu a budete moci dále pokračovat v dobrodružství.

Objeví se i nový hratelný charakter, nová monstra, dungeony a bossové. Novou postavou je tajemný rytíř, White Shroud a s ním budete moci použít na likvidaci příšer a bossů sílu světla. A v nových dungeonech najdete nové typy divokých monster a obřích bossů.

Přibyly i nové režimy Time Attack a Boss Rush. V Time Attacku budete muset porazit různé bossy z hlavního příběhu co nejrychleji, zatímco v režimu Boss Rush na vás budou bossové nabíhat postupně jeden za druhým.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama