Zhoršila se u Zaklínače 3 grafika?
Zaklínač 3: Divoký hon Novinka Zhoršila se u Zaklínače 3 grafika?

Zhoršila se u Zaklínače 3 grafika?

Michal Burian

Michal Burian

172

Dokazuje to srovnání starších gameplay záběrů s novějšími. Zhoršit se měly nejen textury, ale i efekty a samotná atmosféra <strong>+ gameplay záběry z uniklé Xbox One a PS4 verze a informace o recenzi</strong>.

Reklama

"Downgrade" patří mezi nejčastější slova spojovaná s aktuální generací konzolí a her. Velký humbuk byl ohledně loňského Watch Dogs od Ubisoftu a zdá se, že něco podobného potkalo i hodně očekávaný Zaklínač 3: Divoký hon. Důkazem mají být obrázky srovnávající starší gameplay záběry s novějšími. Zhoršit se měly nejen textury, ale i efekty (kupříkladu oheň) a herní prostředí, tudíž i atmosféra.

CD Projekt RED se již dříve několikrát vyjádřil, že žádný downgrade neproběhl. Zhoršení grafiky má být způsobeno jinou denní dobou ve hře a tím pádem souvisejícím nasvícením. Názor na to si udělejte sami.

Jako další tu máme gameplay záběry z Xbox One a PlayStation 4 verzích, které se ve Spojených Arabských Emirátech začaly prodávat předčasně. Videa pochopitelně obsahují spoilery a CD Projekt RED nedoporučuje, abyste se na ně dívali. Zároveň ujistil, že videa bude z YouTube mazat a samotný Twitch.tv bude živé streamy ze Zaklínače 3 blokovat.

Zítra se v zahraničí objeví první recenze. My bohužel hru ještě nemáme, stejně na tom jsou i kolegové z jiných českých a slovenských serverů. Vypadá to, že Zaklínače 3 budeme mít až v den vydání, tedy 19. května. Pokud dojde k tomuto scénáři, tak recenzi můžete očekávat na Zingu koncem května nebo začátkem června. Hra je to hodně rozsáhlá a Martin Cvrček bude potřebovat čas, aby hru prošel a vyzkoušel všechny funkce.

Další videa zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama