Zimní aktualizace Battlefieldu 1 nabídne stuhy, ikony a další věci
Battlefield 1 Novinka Zimní aktualizace Battlefieldu 1 nabídne stuhy, ikony a další věci

Zimní aktualizace Battlefieldu 1 nabídne stuhy, ikony a další věci

Jan Kalný

Jan Kalný

45

Těšit se můžete také na méně užitečné plynové granáty, vylepšený netcode a tak podobně.

Reklama

Dnes vychází zimmní aktualizace pro Battlefield 1 a v DICE se podělili o všechny detaily, které můžete v novém updatu najít.

Kromě několika menších oprav, jak už bývá zvykem, jsme se z těch „méně zajímavějších” věcí bychom se měli dočkat lepšího netcodu, hlasování o další mapě a několika věcí pro vlastníky vlastních serverů. Jde třeba o možnost hráče vykopnout, vypnout HUD nebo prioritní přístup adminů na server. Menšími úpravami prošly také zbraně, vozidla a HUD.

Z těch více zajímavých věcí je tu zase méně užitečný plynový granát, jehož trvání je sníženo z 22 vteřin na 15. Změnou prošla i suprese (suppression) hráčů. Ta už se nebude projevovat hned, jakmile začnete na někoho střílet, takže budou mít chvíli čas na protiútok.

Malé změny se dočkaly také kavalerické útoky šavlí, které by vás už neměly zasáhnout, když jste kilometr od nich. Změnou dále prošly elitní jednotky, které nebudou mít extra granáty a jejich zdraví se bude obnovovat normálně.

Z těch úplně nejzajímavějších novinek jsou tu ovšem stuhy. Ty budou fungovat stejně jako v předchozích dílech a každá vám bude dávat 300XP, jakmile dokončíte její požadavky. Získat je samozřejmě můžete, kolikrát chcete, a ve hře jich bude zatím 20.

Další novinkou jsou elitní kodexy, které vám dají 25 tisíc XP a odemknou se za 500 zabití konkrétní zbraní. Zabití se ale začínají počítat až s tímto updatem, takže se vám to zpětně nepřičte. Ve hře jich zatím najdete osm a další přibudou s dalšími velkými updaty. Kodexy také nabídnou nějaké historické informace o dané zbrani a elitní kodexy budete moci získat konkrétně pro: M1897 Trench Gun, Automatico M1918, Selbstlader M1916, M1907 SL, Gewehr M.95, Madsen MG, SMLE MKIII a Benet Mercie.

Do hry se dostanou i pro třídu specifické psí známky a ikony vašeho ranku. Ten se zvedá z 10 na 50. Za 20. rank dostanete bronzovou ikonku, za 30. stříbrnou, za 40. zlatou a 50. platinovou, takže můžete rychle zjistit, nakolik je druhý hráč s konkrétní třídou zkušený.

Mimo to lidé z DICE potvrdili, že se dívají na celý systém progresu a medailí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama