Zing briefing – ke kartám AMD hry, The Order 1886 od tvůrců Killzone
Company of Heroes Novinka Zing briefing – ke kartám AMD hry, The Order 1886 od tvůrců Killzone

Zing briefing – ke kartám AMD hry, The Order 1886 od tvůrců Killzone

Michal Burian

Michal Burian

17

Scénář Beyond: Two Souls, finanční zpráva Nintenda, info o GTA 5 v pondělí, Harmonix propouštěl, slevy na Xbox Live Arcade nebo Skyrim s podporou Oculus Rift.

Reklama

Zing briefing je speciální článek, ve kterém vám budeme nepravidelně přinášet zprávy z herního světa a občas také nějaké zajímavosti. Jde především o článek nabízející informace, které nebyly publikovány v klasických novinkách. Náměty na vylepšení nám můžete posílat na e-mail šéfredaktora nebo se s nimi podělit níže v komentářích.

AMD bude nabízet další hry ke svým kartám

Pokud si plánujete kupovat grafickou kartu od společnosti AMD, tak si budete moci vybrat mezi několika zajímavými titulky. Ke Sleeping Dogs, Deus Ex: Human Revolution, Far Cry 3 či BioShock Infinite se nově přidal GRID 2, Company of Heroes 2, Total War: Rome 2, Battlefield 4 nebo Watch Dogs. Více v obrázku níže.

Finanční zpráva Nintenda

Nintendo odhalilo svou finanční zprávu. Firma je v plusu i přes mizerné prodeje konzole Wii U. Obrat společnosti byl 6,3 milionů dolarů.

Konzole Wii U dokázala celkem prodat 3,45 milionů kusů (softwaru se prodalo 13,42 milionů), zatímco 3DS je na tom o poznání lépe - celkem 31,09 milionů kusů (softwaru pak 95,03 milionů).

Za první čtvrtletí 2013 Wii U oslovilo jen 390 tisíc nových majitelů, 3DS pak 1,25 milionů.

Nintendo se rozhodlo celou věc řešit a na americký trh bude nově dohlížet šéf Nintenda Satoru Iwata..

Tak tohle je scénář Beyond: Two Souls

Sony se rozhodla pro ilustraci zveřejnit video s knihou, která má 2000 prázdných stran. Právě tolik stran zabírá text scénáře nového psychologického thrilleru Beyond: Two Souls (PS3) od tvůrců Heavy Rain. Vychází v říjnu 2013.

Bleskově

GTA V: V pondělí se dozvíme nové informace o Grand Theft Auto V, slibuje Rockstar.

Harmonix propouštěl: Studio zodpovědné za Rock Band a Dance Central potvrdilo, že v týdnu byl propuštěn malý počet zaměstnanců kvůli prioritám pro budoucí projekty. [Polygon]

Nové studio: Cloud Imperium Games otevřeli nové studio v Santa Monice. Prozradil to sám Chris Roberts, který dodal, že v kancelářích bude pracovat 20 vývojářů, kteří se budou podílet na vývoji Star Citizen. [Develop]

Slevy pro Xbox 360: Na Xbox Live Arcade slevy pro Gold členy. Např. Plants vs. Zombies za 600 MS bodů, From Dust za 480 MS bodů, Quantum Conundrum za 480 MS bodů nebo Rock of Ages za 320 MS bodů. [Marketplace]

Company of Heroes se Steamworks: Od 7. května se bude moci strategie Company of Heroes pyšnit Steamworks podporou. Kvůli tomu budou stávající servery odstaveny. [AusGamers]

Hry roku podle Kanaďanů: Canadian Videogame Awards zná své vítěze za rok 2012. Hrou roku se stala střílečka Far Cry 3 od Ubisoftu. [homepage]

Expanze pro Lord of the Rings Online: Warner Bros oznámil, že letos na podzim vyjde expanze Helm’s Deep pro Lord of the Rings Online. Půjde o páté rozšíření MMO titulu a bude pokračovat v epickém příběhu zasazeném na pláně Rohanu. Nabídne rovněž zvýšení levelu na 95. [VG247]

Novinky na PSN: PS3 demoverze Germinator a Pure Chess nebo dodatečné balíčky Assassin’s Creed 3: The Redemption, LittleBigPlanet Karting – Bioshock Infinite Costume Pack, Tomb Raider – Caves and Cliffs multiplayer pack či Defiance – Season Pass.

The Order 1886: Sony si v Nizozemsku zaregistrovala ochrannou známku pro název The Order: 1886. Možná jde o novou IP studia Guerrilla Games (autoři Killzone), protože právě v Nizozemsku tvůrčí celek sídlí. Registrovaná rovněž byla doména TheOrder1886.com.

Oculus Rift: Už i fantasy RPG titulu Elder Scrolls V: Skyrim podporuje Oculus Rift, i když ne oficiálně. Takhle se s ním hraje:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama