Zing briefing – web 2K Czech, Avalanche Studios, Gran Turismo 6, E3
Dead or Alive 5 Novinka Zing briefing – web 2K Czech, Avalanche Studios, Gran Turismo 6, E3

Zing briefing – web 2K Czech, Avalanche Studios, Gran Turismo 6, E3

Michal Burian

Michal Burian

5

Dále nové Legacy of Kain, trailer pro Metal Gear Solid V, Zumba Fitness World Party, Retro Studios a další.

Reklama

Zing briefing je speciální článek, ve kterém vám budeme nepravidelně přinášet zprávy z herního světa a občas také nějaké zajímavosti. Jde především o článek nabízející informace, které nebyly publikovány v klasických novinkách. Náměty na vylepšení nám můžete posílat na e-mail šéfredaktora nebo se s nimi podělit níže v komentářích.

Nové Legacy of Kain? Nasvědčuje tomu hra s názvem Nosgoth v ovladačích grafických karet AMD a databázi Steamu. Právě tak se totiž jmenoval svět v Legacy of Kain. Začátkem roku si navíc Square Enix zaregistrovala domény War for Nosgoth.

Hideo Kojima prozradil, že nadcházející trailer z Metal Gear Solid V: The Phantom Pain nenabídne exploze a ničení. Místo toho se zaměří na nastínění příběhu a postavy.

Na říjen je naplánovaná hra Zumba Fitness World Party se 40 skladbami od Lady Gaga, Pitbull a Daddy Yankee. Nebudou chybě ani Zumba celebrity - Beto, Gina Grant, Kass Martin, Melissa Chiz, Heidy Torres a Loretta Bates. Hra vyjde v říjnu pro Xbox 360, Wii a Wii U. Později bude i na Xbox One.

Avalanche Studios chystá na červnovou E3 největší odhalení od Just Cause 1. Dočkáme se oznámení třetího Just Cause nebo akce Mad Max? To se dozvíme již příští týden.

Hráči Wii U verze Sniper Elite V2 si stěžují, že hra neobsahuje kooperační mód, který byl populární u PC, PlayStation 3 a Xbox 360 verzí. Konkrétně chybí co-op módy Kill Tally, Bombing Run a Overwatch.

Dead or Alive 5 Ultimate je naplánované na 3. září pro Xbox 360 a PS3, zatímco Dynasty Warriors 8 se dočkáme 16. července taktéž na PS3 a Xbox 360 a Yaiba: Ninja Gaiden Z až na začátku roku 2014.

2K Czech, které stojí za Mafií, připravuje nové internetové stránky, které mají umožnit větší interaktivitu komunity. Spuštění by mělo proběhnout velmi brzy.

Sony slibuje, že Gran Turismo 6 rozhodně nebude odloženo. Vývojáři jsou přesvědčeni, že GT6 vyjde na konci letošního roku pro konzole PlayStation 3.

Retro Studios (akční série Metroid Prime) podle nepotvrzených zpráv pracuje na nové značce. Informace se objevila ve videu IGN zaměřeného na Nintendo, kde jeden z redaktorů řekl, že slyšel zvěsti, že Retro pracuje na nové IP.

Nejnovější číslo japonského časopisu Famitsu zrecenzovalo mj. Xbox 360 verzi Minecraftu, která dostala 9/9/7/9 [34/40], zatímco Rabbids Land pro Wii U - 7/7/6/7 [27/40].

Server Gametrailers zveřejnil preview klip, který vábí na konferenci EA na veletrhu E3, který začíná přesně za týden.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama