Získejte k PS4 exkluzivitě Days Gone tričko a kalendář
Novinka Získejte k PS4 exkluzivitě Days Gone tričko a kalendář

Získejte k PS4 exkluzivitě Days Gone tričko a kalendář

Redakce

Redakce

Platformy PlayStation PlayStation 4

Dárky k předobjednávce očekávané survival akce, která vyjde s českými titulky.

Reklama

Nová PlayStation 4 exkluzivita je na obzoru. Již 26. dubna s českými titulky na tuhle konzoli od Sony vyjde akční adventura Days Gone, která vás zavede do otevřeného světa Oregonu dva roky po globální nákaze. Ta zabila většinu lidí na planetě a další miliony proměnila v krvelačná monstra zvaná Freakeři. Budete hrát za tuláka a lovce odměn jménem Deacon St. John, který raději na vlastní pěst cestuje nebezpečným světem, než aby se usadil v jednom z "bezpečných" táborů.

V Days Gone na hráče čeká rozsáhlý příběh, jen její hlavní část vám bude trvat projít 30 hodin. Další hodiny strávíte průzkumem otevřeného světa a plněním vedlejších úkolů. To je slušná porce.

Pokud se vám Days Gone líbí, náš obchod Xzone.cz si pro vás připravil dva dárky k předobjednávce. Kromě hry samotné obdržíte tričko dle vámi vybrané velikosti s originálním motivem, které jinde neseženete, a kalendář s vyznačením všech důležitých událostí v historii PlayStationu. A aby toho nebylo málo, tak ještě bonusový obsah do hry: dřívější odemčení užitečné kuše a tři vylepšení pro vaši motorku.

Opravdu hodně se na Days Gone těšíte? Tak to si nemůžete nechat ujít kšiltovku, peněženku a stylovou mikinu, která jakoby z oka vypadla bundě, kterou nosí Deacon St. John ve hře. Zpracování a vyšité detaily jsou na vysoké úrovni.

Mrkněte na Xzone.cz.

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama