Získejte od Zingu klíč do uzavřené bety Gwent: The Witcher Card Game
Gwent: The Witcher Card Game Novinka Získejte od Zingu klíč do uzavřené bety Gwent: The Witcher Card Game

Získejte od Zingu klíč do uzavřené bety Gwent: The Witcher Card Game

Martin Cvrček

Martin Cvrček

28

Chcete si vyzkoušet populární karetní free-to-play hru? Pak si včas vyzvedněte jeden z 500 klíčů, které lze využít k přístupu do bety na PC i Xboxu One.

Reklama

Ve spolupráci se studiem CD Projekt RED rozdáváme 500 klíčů do uzavřené bety populární karetní free-to-play hry Gwent: The Witcher Card Game.

Nezáleží na tom, jestli patříte mezi frekventované hráče karetních titulů, chcete zkusit něco nového, jste fanoušky Zaklínače nebo chcete vidět, jak se celý koncept gwintu změnil ve srovnání s návykovou mini-hrou ze Zaklínače 3, z níž Gwent: The Witcher Card Game zčásti vychází. Betu může vyzkoušet opravdu kdokoliv, kdo si stihne vyzvednout jeden z klíčů.

Klíč získáte velmi jednoduše. Stačí vyplnit formulář níže a zadat do něj 2x vaši e-mailovou adresu. Přístup vám poté během několika minut/hodin dorazí do schránky. Pokud se tak nestane, zkontrolujte složku spam.

Tentokrát vám však nepřijde samotný klíč. Místo toho najdete v e-mailu odkaz, jehož součástí je i klíč. Po kliknutí na něj se dostanete na web, kde si můžete zvolit, jestli chcete hrát betu na PC nebo na Xboxu One (na PS4 zatím beta k dispozici není). Jakmile vyberete platformu a potvrdíte, že nejste robot, jednoduše klikněte na tlačítko Redeem Code a řiďte se následujícími pokyny.

Poznámka: Pro hraní PC verze potřebujete účet na webu GOG.com a nainstalovaného klienta GOG Galaxy.

Formulář nemusí být plně funkční či viditelný v mobilní verzi webu.

Informace o smazání vašeho postupu

Protože jde o uzavřenou betu, mějte při hraní na paměti, že časem dojde ke smazání vašeho dosavadního postupu a čehokoliv, co během hraní získáte. Sbírka karet, úroveň, in-game měna, to všechno zmizí, jakmile se CD Projekt RED rozhodne, že nastal ten správný čas. Což bude pravděpodobně během startu otevřené bety.

Z uzavřené bety však neodejdete s prázdnou. Karty ve hře získáte především prostřednictvím soudků (kegs), které fungují jako obdoba klasických balíčků. Soudky pak získáváte buď koupí za reálné peníze, nebo koupí za dostatečné množství in-game měny, kterou představuje ruda (ore). Abyste byli za váš čas strávený hraním a testováním vykompenzováni a abyste nemuseli nutně začínat od nuly, po smazání vašeho postupu dostanete další soudky a obsah následujícími způsoby:

Každý soudek, který jste si koupili za reálné peníze - tvůrci vám vrátí počet soudků, který jste získali za skutečné peníze

Soudky za úroveň hráče - počínaje úrovní 5 získáte 2 soudky za každých 5 úrovní

Soudky za váš rank - za každý rank získaný hraním hodnocených zápasů získáte 2 soudky

Všechny sezónní odměny (opět platí pro hodnocené zápasy)

Všechny položky, které dostáváte jako dárek od CD Projektu RED (například prémiová karta Geralta)

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama