Získejte premiérovou edici FIFY 12 s bonusy
FIFA 12 Novinka Získejte premiérovou edici FIFY 12 s bonusy

Získejte premiérovou edici FIFY 12 s bonusy

Michal Burian

Michal Burian

5

Pokud si předobjednáte FIFU 12, získáte tři zlaté balíčky pro Ultimate Team.

Reklama

Společnost Electronic Arts odhalila bonusy za předobjednání FIFA 12 a zároveň potvrdila informace, že mód Ultimate Team bude pevně dodáván společně s hrou na disku, což se nově týká i PC verze.

FUT je oznámen společně s předobjednávky z jednoho prostého důvodu. Prémiová edice FIFY 12, kterou můžete získat pouze do 1. října 2011, vám totiž zajistí nášup třech Zlatých balíčků pro Ultimate Team měsíčně po dobu celého půlroku, a to kompletně zdarma!

Akce platí pro platformy PlayStation 3, Xbox 360 a nově i pro PC a je limitovaná omezeným počtem kusů prémiové edice FIFA 12.

FIFA 12 Ultimate Team (FUT) je nová verze oblíbeného herního módu, který se v případě FIFA 12 nachází přímo na herním disku a není jej tedy již nutné dodatečně stahovat. Principem FUT je vedení vlastního či více týmů a měření sil v soutěžích pro jednoho hráče nebo online turnajích s ostatními manažery. Základem úspěchu ve FIFA 12 Ultimate Team je vlastnictví nejlepších světových fotbalistů, které lze získat pouze ze Zlatých balíčků.

Ty je možné obdržet usilovným hraním, zakoupit skrze FUT, respektive webovou aplikaci, nebo v případě předobjednávky získat zdarma 18 balíčků a ušetřit tak 18 dolarů (přibližná cena). Pokud se tedy mód Ultimate Team chystáte hrát, rozhodně neváhejte a vyhotovte svou předobjednávku, dokud je na skladě dostatečný počet prémiových kusů. Za cenu hry totiž obdržíte navíc bonus ve výši až 400Kč! FIFA 12 si již nyní můžete předobjednat v našem obchodě Xzone.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama