Získejte stylové tričko, exklusivní herní karty a další bonusy pro Ghost Recon: Wildlands
Novinka Získejte stylové tričko, exklusivní herní karty a další bonusy pro Ghost Recon: Wildlands

Získejte stylové tričko, exklusivní herní karty a další bonusy pro Ghost Recon: Wildlands

Redakce

Redakce

Nebezpečná mise v Bolívii se blíží. Jste připraveni?

Reklama

Dne 7. března může vypuknout na vašich PC, PlayStation 4 a Xbox One nebezpečná mise. V taktické akci Tom Clancys Ghost Recon: Wildlands se vydáte do rozmanité Bolívie, kde budete mít za úkol zlikvidovat drogový kartel Santa Blanca. Ten ovládá celou zemi, včetně zkorumpované vlády, a místní obyvatelé nemají dost sil na to, aby s tím dokázali něco udělat. Pomůžete jim? Můžete buď sami nebo v COOPu se třemi kamarády.

Pojďme na to. Pro neohrožené hrdiny jsme si v našich obchodech Xzone.cz a GameExpres.sk připravili exkluzivní a velmi lákavé dárky, které jinde neseženete. K předobjednávce Ghost Recon: Wildlands od nás získáte stylové herní tričko, oboustranný plakát na zeď, samolepky na noťas, dodatečný balíček Dragon Pack a herní karty, kterými si zkrátíte čekání před misí. Svolejte kamarády a pusťte se společně do spousty nepřátel na území Bolívie.

Tak nezapomeňte, 7. března to vypukne na PC, PS4 a Xboxu One. Na všech třech platformách s českými titulky! Nakupujte na Xzone.cz a GameExpres.sk, ať získáte zmíněné bonusy. Uvidíme se v Bolívii.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama