Získejte zdarma PC verzi Ryse: Son of Rome
Ryse: Son of Rome Novinka Získejte zdarma PC verzi Ryse: Son of Rome

Získejte zdarma PC verzi Ryse: Son of Rome

Michal Burian

Michal Burian

65

Máte na to 30 dnů. Tahle starověká akce od Cryteku vám poté zůstane.

Reklama

Pokud jste ještě nehráli starověkou akci Ryse: Son of Rome od Cryteku, která na počítače vyšla v říjnu 2014, tak od dnešního dne můžete. Stačí zavítat na službu GameSessions, kde je plná verze Ryse: Son of Rome zdarma k dostání po dobu 30 dnů díky spolupráci se společností AMD. Po nainstalování hry stačí odehrát pět minut a hra vám již zůstane. Hru však tímto způsobem nedostanete na Steamu.

Third-person akce Ryse: Son of Rome byla vyvinuta studiem Crytek ve spolupráci s Microsoftem. Původně šlo o exkluzivitu pro Xbox One, která hráče zavede do příběhu nebojácného římského vojáka Mariuse Tituse. Ten vstoupil do armády, aby pomstil vraždu své rodiny. Postupem času se z něho stává hrdina, který musí bojovat za záchranu Římské říše.

My jsme Ryse: Son of Rome recenzovali i ve verzi pro PC, Martin Cvrček do verdiktu napsal: „Z hlediska vizuálu je Ryse ohromující, ale ani sebelepší grafika nedokáže kompenzovat mizerný příběh a nezáživný soubojový systém. S ohledem na dnešní záplavu odbytých PC portů se však poslední počin Cryteku stále dá považovat za solidní konverzi.“

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama