Zítra se nejspíš dočkáme dalšího cinematic traileru Zaklínače 3
Zaklínač 3: Divoký hon Novinka Zítra se nejspíš dočkáme dalšího cinematic traileru Zaklínače 3

Zítra se nejspíš dočkáme dalšího cinematic traileru Zaklínače 3

Martin Cvrček

Martin Cvrček

36

Protože hype není nikdy dost velký a natěšenost fanoušků se musí živit do posledního dne.

Reklama

Myslím, že není třeba zvlášť poukazovat na dost očividný fakt, že novinky o Zaklínači 3 se množí jako houby po dešti. Ačkoliv se vydání hry dočkáme za pár dní a leckoho už to množství informací otravuje, hlad po dalších novinkách neustává.

CD Projekt Red si je tohoto stavu očividně moc dobře vědom a zdá se, že na zítřek chystá pořádný kopanec. Podle všeho jde o nový cinematic trailer, na který poukazuje krátký teaser, který můžete vidět níže.

Nutno říct, že nejde o žádné šokující překvapení. CD Projekt Red sice v minulosti vydal už dva cinematic trailery (Killing Monsters a The Trail), ale třetí byl jen otázka času.

Koneckonců se dalo předpokládat, že scéna souboje Geralta s Gryfem z nedávné TV reklamy pochází z něčeho většího a nezpomínejme ani na nadšení lokalizačního manažera Comgadu Filipa Ženíška nad nespecifikovaným trailerem, které se nakonec nevztahovalo k nedávnému gameplay traileru. Všechno zjevně vede k tomu, co uvidíme zítra.

Snad trailer nezklame a po vzoru The Trail neuvidíme známé postavy v trochu jiné podobě, než na jakou jsme zvyklí. Dalšího Vesemira, který má pupek jako přeborník v pivních soutěžích, už by asi fanoušci nerozdýchali.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama