Živě z Gamescomu: Přinášíme postřehy a fotky přímo z místa
Speciály Článek Živě z Gamescomu: Přinášíme postřehy a fotky přímo z místa

Živě z Gamescomu: Přinášíme postřehy a fotky přímo z místa

Redakce

Redakce

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

To nejzajímavější z Kolína nad Rýnem.

Reklama

25.8. 19:18: Redaktoři Zingu opustili výstaviště, nicméně v následujících dnech se můžete těšit na další články s našimi dojmy z vyzkoušených her.


25.8. 18:05: Pentinent ještě jednou.


25. 8. 17:40: Humankind čekají novinky, naše čtenáře zase rozhovor s tvůrci.


25. 8. 14:00: Pentiment je opravdu povedený. Těšíme se na vydání.


25. 8. 13:45: Na stánku Segy je k dispozici Company of Heroes 3 a Hyenas.


25. 8. 13:30: Další titul ve stylu X-COMu? To je Capes.


25. 8. 13:15: Propracovaný stánek má i připravovaná battle royale akce Off the Grid.


25. 8. 13:10: THQ Nordic si se svým stánkem na Gamescomu opravdu prohrálo. Kromě Destroy All Humans 2 vydavatel prezentuje třeba Alone in the Dark, závody Wreckreation, Outcast 2 nebo SpongeBob SquarePants: The Cosmic Shake.


25. 8. 12:45: V neveřejné části výstavy jsme si zahráli i chystané závody Dakar Desert Rally od vývojářů ze studia Saber Porto.

Živě z Gamescomu: Přinášíme postřehy a fotky přímo z místa

25. 8. 11:10: Dead Island 2 vám dá volnou ruku při odpravování zombíků. A jinak dostanete asi to, co čekáte.


25. 8. 10:20: Ačkoliv třeba z ukázek hororový The Chant nepůsobí vyloženě skvěle, po odehrání si odnášíme především pozitivní pocity.


25. 8. 8:45: Zajímavé hry k se překvapivě nachází i na stánku společnosti TikTok. K dispozici jsou tituly jako Street Fighter 6, Deliver Us Mars, Sonic Frontiers nebo The Last Case of Benedict Fox.


25. 8. 8:00: Včera večer se uskutečnila Future Games Show webu GamesRadar, kde se ukázala velká porce menších i větších her, mezi nimiž bylo i The Devil In Me s datem vydání, chystané Layers of Fear, předělaný System Shock, soulslike Soulstice, The Last Case of Benedict Fox či Aliens: Fireteam Elite a jeho expanze Pathogen.


24. 8. 18:50: Konec prvního dne se už přiblížil, ale ještě předním jsme stihli vyzkoušet Sonic Frontiers. Dočkáme se nakonec příjemného překvapení?


24. 8. 18:00: Líbilo se vám Disco Elysium? V tom případě byste měli možná vyhlížet chystané Broken Roads.


24. 8. 15:30: Vyzkoušeli jsme si novou kooperativní hru Ghostbusters: Spirits Unleashed od studia, které dělalo i multiplayer Predator: Hunting Grounds. A vůbec to není špatné! Zábavná party hra, ve které snadno pochopíte ovládání, a pak buď hrajete za krotitele duchů, nebo rovnou samotného ducha. A ano, lze osliznout nebohé civilisty.


24. 8. 14:50: The Devil in Me bude pokračovat v tradici her od Supermassive Games, avšak zasazení zatím vypadá skvěle.


24. 8. 14:40: Na stánku THQ Nordic nechybí ani závody Wreckreation. Ze hry je patrná inspirace sériemi Burnout a FlatOut.


24. 8. 14:15: Po obědové pauze jsme zpět.

Na Gamescomu je tradičně ve velké míře zastoupen také žánr simulátoru. Velký stánek přímo na showflooru má Farming Simulátor 22 a vydavatelství Astragon s několika tituly.


24. 8. 12:30: Pentiment dostal listopadové datum vydání, tak proč si ho nezahrát.

Živě z Gamescomu: Přinášíme postřehy a fotky přímo z místa

24. 8. 12:25: Hle, na Gamescomu můžeme nalézt i Starfield.


24. 8. 12:10: Na stánku Bandai Namco jsme si vyzkoušeli budovatelskou strategii Park Beyond od vývojářů z Limbic Entertainment. Ve hře budete stavět vlastní zábavní park a ještě dnes vám přineseme dojmy.

A na veletrhu můžeme nalézt i očekávanou metalovou "vypalovačku" Metal: Hellsinger, která si během včerejšího večera odnesla dokonce i ocenění za "Nejžádanější hru na PC".


24. 8. 11:30: Máme za sebou prezentaci akce Hyenas od Creative Assembly.


24. 8. 10:45: Hraní hry Moonbreaker úspěšně za námi. A nakonec se jedná o příjemné překvapení.


24. 8. 10:20: V Kolíně nechybí ani třetí díl bláznivé kozy.

Živě z Gamescomu: Přinášíme postřehy a fotky přímo z místa

24. 8. 10:05: Na stánku s Ubisoftem dominuje Skull & Bones.

Živě z Gamescomu: Přinášíme postřehy a fotky přímo z místa

24. 8. 10:00: Vyzkoušeli jsme si Lies of P a jsme více než spokojeni.


24. 8. 09:26: No a mezitím se na druhé straně zkoušela hratelná ukázka z chystaného Alone in the Dark.

Živě z Gamescomu: Přinášíme postřehy a fotky přímo z místa

24. 8. 09:25: A další část vyrazila do stánku společnosti Krafton, kde se nachází hororové The Callisto Protocol, či nově oznámený projekt studia Unknown Worlds - Moonbreaker.


24. 8. 08:45: Část naší expedice se právě nachází na zdejším stánku Xboxu.

Živě z Gamescomu: Přinášíme postřehy a fotky přímo z místa

24. 8. 08:35: Mezi další hry, které se na zahajovací show ukázaly, patří Sonic Frontiers, The Outlast Trials, Warhammer 40,000: Darktide, New Tales from the Borderlands, Under the Waves, Where Winds Meet, Wyrdsong či Park Beyond.


23. 8. 22:16: Tady ještě souhrn několika ukázek, které jste mohli vidět během Opening Night Live. Zítra přidáme i fotky přímo z veletrhu!

Atlas Fallen vás vyšle bojovat s monstry do pustiny. Nový projekt od tvůrců hry Subnautica je figurková tahovka. Homeworld 3 ukazuje nové záběry z hraní. První pohled na The Expanse: A Telltale Series. Gotham Knights dorazí o něco dříve plus ukázka záporáků. High on Life ukazuje souboj s bossem.

A vrchol večera - Dead Island 2.


23. 8. 21:37: Všichni čtyři členové naší výpravy jsou už na místě a během sledování Opening Night Live se chystáme na to hlavní - návštěvu veletrhu ve středu. Do té doby se můžete mrknout na některé trailery a ukázky.

Chystané MMO ze světa Duny oficiálně představeno. Gameplay záběry z The Callisto Protocol. Nová ukázka z Hogwarts Legacy. Nové Lords of the Fallen konečně představeno. Dying Light 2 Stay Human před vás postaví arénu plnou zombie a lidí. Goat Simulator 3 ukazuje, že to koza dokáže pořádně roztočit. Lies of P v nové výborné ukázce. Return to Monkey Island nás vezme za dobrodružstvím už příští měsíc. A spousta dalšího!


23. 8. 19:00: Vítejte u našeho živého přenosu z Gamescomu! Koná se od středy 24. srpna v Kolíně nad Rýnem a ZING.cz je na místě. V tomhle článku můžete očekávat naše postřehy, krátké komentáře i fotky, které jsme na místě zachytili.

Už v úterý večer od 20:00 se můžete těšit na otevírací show Gamescomu, která potrvá dvě hodiny a ukáže se na ní přes 30 her. Nebude chybět Hogwarts Legacy, The Callisto Protocol či The Expanse.

Na samotném veletrhu bude mít stánek Xbox, který ukáže hry Plague Tale: Requiem nebo Pentiment. THQ Nordic zase chystá Alone in the Dark nebo Destroy All Humans! 2 – Reprobed. Ale podíváme se i na mnoho dalších, někdy i dosud neoznámených her.


Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama