Značka Hitman by měla nakonec zůstat v rukou IO Interactive, tvrdí zdroje zahraničního serveru
Novinka Značka Hitman by měla nakonec zůstat v rukou IO Interactive, tvrdí zdroje zahraničního serveru

Značka Hitman by měla nakonec zůstat v rukou IO Interactive, tvrdí zdroje zahraničního serveru

Jan Kalný

Jan Kalný

6

Zároveň také zdůrazňují, že vývoj druhé sezóny Hitmana už je v polovině a definitivně bychom se jí měli dočkat.

Reklama

Zpráva, že Square Enix prodává IO Interactive, přišla jako rána z čistého nebe. Zatím nevíme, co se nakonec s celým studiem, nejnovějším dílem (kterému jsme v recenzi dali slušných 7/10) a celou značkou stane, ale nyní svitla naděje.

Na scénu přišel německý server GameStar, který tvrdí, že od důvěryhodných zdrojů získali informace, že práva na značku by měly nakonec připadnout IO Interactive. To znamená, že by neměly skončit v rukou Square Enix, tedy vydavatele, jak to většinou bývá.

Kromě toho se také nejmenované zdroje zmínily o tom, že vývoj druhé sezóny Hitmana už je v polovině a měli bychom se jí „určitě” dočkat někdy v průběhu příštího roku. O podrobnějších informacích se web GameStar nezmiňoval, ačkoli zaznělo, že očekávají v průběhu příštího týdne oficiální prohlášení od IO Interactive.

Zatím je třeba všechno brát jenom jako zvěsti, které nejsou podložené ničím jiným než slovy. Ale trocha naděje v takovéto situaci přeci jenom neuškodí. My jenom doufáme, že se Square Enix a dánskému IO Interactive podaří najít někoho, kdo z Hitmana neudělá lacinou... jeptišku a že se s celou sérií ještě nebudeme muset loučit.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama