Známe HRY ROKU 2011 komunity "Zingiana"
Novinka Známe HRY ROKU 2011 komunity "Zingiana"

Známe HRY ROKU 2011 komunity "Zingiana"

Redakce

Redakce

40

Po dlouhém očekávání to uteklo strašně rychle. Včera jsme se dozvěděli, které hry roku patří mezi ty nejlepší z nejlepších v naší komunitě!

Reklama

Hry roku 2011 jsou již minulostí. Včera jste měli možnost shlédnout v živém vysílání vyhlášení. Pro ty z vás, kterým se jakýmkoliv způsobem vysílání vyhlo, tu máme přehled výsledků ankety.

První byla vyhlášena PC kategorie, kterou ovládl The Elder Scroll’s V: Skyrim, který získal 2505 hlasů. V těsném závěsu se umístil na druhém místě Battlefield 3, který obdržel 2360 hlasů. O třetím místě jste rozhodli ve prospěch Portalu 2, který si odnesl 1485 hlasů. Na čtvrtém místě skončil Assassin’s Creed Brotherhood a na pátém Zaklínač 2.

V kategorii Xbox 360 uspěl na plné čáře Assassin’s Creed: Revelations s celkovým počtem 3280 hlasů. Druhý skončil Gears of War 3 s 1675 hlasy. Třetí místo patří hře Batman: Arkham City – 1505 hlasů. Na čtvrtém místě je Deus Ex 3 a na pátém L.A. Noire.

Jako třetí na řadu přišlo vyhlášení kategorie PS3. Naprosto jednoznačně jste zvolili na první místo PS3 exkluzivitu Uncharted 3, který si na své konto připočítal 4695 hlasů! Tuhý boj svedl o druhé místo Little Big Planet 2 s počtem 1420 hlasů, čímž těsně překonal Dead Island se 1405 hlasy! Čtvrté místo zbylo na Drivera: San Francisco, pro inFamous 2 místo páté.

V naší anketě jste měli možnost zvolit i nejlepší počin z nezávislé scény. Indie hrou roku se stal dle očekávání Minecraft s 5425 hlasy. Druhá skončila Magicka, které jste dali 1430 hlasů. Třetí místo připadlo Bastionu za 1045 hlasů. Těsný souboj o čtvrté místo získal titul Orc Must die, pátá skončila Hydrophobia.

Poprvé se v anketě objevili i mobilní hry, respektive hry na cesty. Své soupeře zdecimovali naštvaní ptáci, tedy Angry Birds : Rio, kteří si vystříleli 4125 hlasů. Na druhém místě se umísti port GTA 3 pro mobilní platformy s 2305 hlasy, třetí další známý z PC Minecraft – Pocket Edition s celkovým počtem 1070 hlasů.

Na řadu přišli také „menši“ kategorie. Tou první byla nejlepší reklama roku. Tam se nám od prvního místa do třetího seřadily – PS3 – To Michael, Portal 2, World of Warcraft – Hunter Chuck Norris. Trailer roku vyhrál Assassin’s Creed Revelations následovaný Dead Islandem a Deus Exem. EPIC FAILem se stal Battle: LA, který „porazil“ Duke Nukema na druhém místě a Harryho Pottera 7 Part 2 na místě třetím.

Ani letos jsme nezapomněli na Soundtrack roku. Ten nejlepší dle vašeho mínění složil Jesper Kyd s 3430 hlasy. Druhý skončil Michael McCann s počtem 2100 hlasů. Třetí Jeremy Soule, který získal 2025 hlasů. Nejlepším DLC roku se stal Arrival pro Mass Effect 2 s 3240 následovaný Peer Review pro Portal 2. Ten získal 2515 hlasů. Třetí místo si přivlastnil Vietnam pro Magicku.

Překvapením roku se stal zaslouženě Portal 2, tomu jste dali 3730 hlasů. Hned za Portalem se umístil Bulletstorm s 1955 hlasy. Třetí místo si v další kategorii odnesla Magicka – 1535 hlasů. Nejočekávanější hrou roku 2012 se stal MASS EFFECT 3. A ve speciální Geluově kategorii nevyhrál nikdo jiný než Serious Sam 3 – GRATULUJEME!

To je vše z letošního vyhlášení her za rok 2011. Děkujeme všem z vás, kteří jste hlasovali. Rovněž se nezapomeňte podívat na podstránku Indiana do sekce profil / soutěže - zda jste něco nevyhráli. Archív celého vyhlašovacího dílu naleznete níže.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama