Známe jméno Kratova syna v God of War
God of War Novinka Známe jméno Kratova syna v God of War

Známe jméno Kratova syna v God of War

Michal Burian

Michal Burian

8

Nový díl brutální akce God of War bude hrát na city, Kratos vychovává svého syna a chce z něho mít válečníka.

Reklama

Jak se jmenuje klučina, kterého jsme viděli v červnovém traileru na nové God of War? Na tuhle otázku chce znát odpověď snad každý fanoušek této brutální akční série. Dnes jsme se jméno Kratova syna dozvěděli. Nejprve se objevilo jméno v souborech zvukových souborů, krátce na to informaci potvrdil šéf vývoje Cory Barlog.

Syn Krata se jmenuje Atreus. Z Wikipedie se dozvíme, že Átreus (řecky Ατρεύς, latinsky Atreus) je v řecké mytologii syn élidského krále Pelopa a jeho manželky Hippodameie. Byl osnovatelem řady krutých činů, které se vázaly k mykénskému hradu a třem generacím rodu. Jejich hrůznost nezanikla ani po mnoha staletích a je stále připomínána prostřednictvím antických i novodobých dramatiků.

Bude mít jméno Kratova syna nějakou spojitost se synem élidského krále?

Každopádně, God of War vyjde exkluzivně na konzole PlayStation 4. V současné době nemá stanoveno datum vydání. Před koncem roku se ale vývojáři pochlubili, že je God of War hratelné od začátku do samotného konce. To znamená, že už mají vše podstatné hotové a teď už jen budou ladit obsah, vychytávat chyby apod. Existuje šance, že God of War vyjde již v letošním roce. Půjde čistě o singleplayerové dobrodružství.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama