Známe podmínky pro pokračování Medal of Honor
Medal of Honor Novinka Známe podmínky pro pokračování Medal of Honor

Známe podmínky pro pokračování Medal of Honor

Michal Burian

Michal Burian

9

Válečná akce Medal of Honor, tedy jakási konkurence pro úspěšnou série Call of Duty, se letos v říjnu dočká oživení. Bude však vydavatelství EA ve vývoji série MoH pokračovat i v budoucnu? To záleží na prodejích + podrobnosti a další informace.

Reklama

Greg Goodrich, výkonný producent chystaného Medal of Honor, se v New York Times podělil se zajímavou informací. Byl totiž dotázán, zda se už plánuje pokračování války v Afghánistánu. O tom se samozřejmě odmítl bavit. Dodal však, že pokračování bude, pokud se prodají nejméně 3 miliony kusů po celém světě.

Tím však Goodrich neskončil a zmínil se také o dosud tajné informaci, o níž se dříve jen spekulovalo. Vývojáři totiž měli v plánu vytvořit Medal of Honor: Anaconda. Tento díl měl být zaměřen na nezdařilou vojenskou operaci. Společnost Electronic Arts však usoudila, že by to mohlo vyvolat negativní ohlasy u Američanů a rozhodla se raději pro válku v Afghánistánu.

Zajímavé informace, nemyslíte? My samozřejmě novému dílu Medal of Honor přejeme mnoho štěstí a doufáme, že se splní výše zmíněné cíle, aby mohlo vzniknout pokračování. Studio Danger Close totiž slibuje, že Medal of Honor nebude pouhopouhý filmový zážitek ala Call of Duty: Modern Warfare. V MoH by se totiž hráči měli cítit jako ve skutečné válce. Tak uvidíme…

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama