Zodpovězeny důležité otázky ohledně Battlefield Hardline
Novinka Zodpovězeny důležité otázky ohledně Battlefield Hardline

Zodpovězeny důležité otázky ohledně Battlefield Hardline

Michal Burian

Michal Burian

10

Tyhle často rozhodují o tom, zda hru koupit nebo nikoliv. Jak dlouhá bude singleplayerová kampaň, kolik bude ve hře QTE sekvencí, za koho budeme hrát?

Reklama

V poslední době se hodně diskutuje o délce singleplayerových kampaní u her. Velký humbuk vyvolala nedávná PS4 exkluzivita The Order: 1886, kde si hráči stěžovali nejen na délku, ale rovněž na spoustu QTE sekvencí, kdy musíte mačkat jen určitá tlačítka. Visceral Games rychle zareagovali a rozhodli se na svém Twitteru zodpovědět důležité otázky, které u hráčů často rozhodují o tom, zda si hru koupí.

Na otázky fanoušků odpovídal kreativní ředitel Ian Milham a kupodivu byl hodně otevřený a nebál se odpovědět na otázky týkající se délky singleplayerové kampaně, inspirace, quicktime eventů a dalších věcí.

Pojďme se na jednotlivé aspekty podívat:

Singleplayerová kampaň se bude skládat z deseti epizod. Některé kapitoly dohrajete za méně než hodinu, zatímco jiné vám budou trvat přes hodinu. To znamená, že délka kampaně by mohla být tak 8 hodin, možná o něco více či méně.

Visceral Games zvažují, že další kapitoly budou do kampaně přidány později formou DLC.

Nemáme čekat mnoho QTE sekvencí, bude jich prý jen málo.

Zbraně odemčené v singleplayeru se nepřenesou do multiplayer, ale některé jiné věci ano.

Rozhodnutí, která učiníte v kampani, nemusí být výslovně morální.

V kampani budete hrát pouze za jednu postavu, ale budete mít možnost podívat se na konflikt z obou zúčastněných stran. Hrát budete za Nicka Mendozu, který nastupuje na miamské policejní oddělení. Se svým novým parťákem detektivem Stoddardem neprožije zrovna poklidný první den ve službě.

V kampani naleznete Easter Eggy související s Isaacem Clarkem ze série Dead Space. Ve hře budou i odkazy na předešlé díly Battlefieldu, konkrétně v kampani.

Příběh je inspirován novelami spisovatele Elmore Leonarda, včetně děl Justified, Out of Sight a Jackie Brown, stejně tak filmovou tvorbou režiséra Michaela Manna (Heat a Miami Vice).

Příběh bude hodně lineární, ale jednotlivé kapitoly budou v otevřeném prostředí, ve stylu sandboxu.

Battlefield Hardline vychází 19. března ve verzích pro PC, PlayStation 4, Xbox One, PS3 a X360. Battlefield Hardline předobjednáte v našem obchodě GameExpres.cz.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama