Zrušilo Square Enix vývoj nového Hitmana?
Novinka Zrušilo Square Enix vývoj nového Hitmana?

Zrušilo Square Enix vývoj nového Hitmana?

Michal Burian

Michal Burian

18

<strong>Aktualizace: Hitman pro PC a konzole nebyl zrušen!</strong>

Reklama

Aktualizace: Zástupce Square Enix potvrdil Polygonu, že velký Hitman zrušen nebyl. Ve vývoji je ve studiu IO Interactive pro PC a nové konzole, zatímco Square Enix Montreal se drží svého plánu a připravuje mobilní titul.

K oznámení nového Hitmana dojde letos. Možná v červnu na E3 v Los Angeles.

Původní zpráva

Před časem vydavatelská společnost Square Enix oznámila, že má v plánu se více zaměřit na vývoj her pro mobilní telefony. V té době byl ve vývoji také next-gen Hitman.

Podle nejnovějších informací senior designéra Richarda Knighta ze Square Enix Montreal na LinkedIn to vypadá, že nový Hitman pro next-gen konzole, aktuální generaci a PC byl zrušen. Místo toho má být ve vývoji Hitman určený pro iOS a Android.

V lednu loňské roku si Square Enix nechala registrovat ochrannou známku pro název Hitman: International Contract Agency a Hitman: ICA. A v průběhu celého roku tvrdila, že studio IO Interactive, autoři série Hitman, i nadále pracuje na nových dílech.

Hitman sice mohl být zrušen, ale pouze ten, na kterém pracovalo Square Enix Montreal. To by znamenalo, že jsme se v následujících měsících měli dočkat nového dílu a později také dalšího od IO Interactive. Takže ten od IO může být stále ve vývoji.

Artworky ze zrušeného Hitmana

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama