Metal Gear Solid V: The Phantom Pain mělo mít i třetí kapitolu
Metal Gear Solid V: The Phantom Pain Novinka Metal Gear Solid V: The Phantom Pain mělo mít i třetí kapitolu

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain mělo mít i třetí kapitolu

Jan Kalný

Jan Kalný

125

Poslední Metal Gear Solid obsahuje „pouze“ dvě kapitoly. Jak to tak ale vypadá, ve hře měla být minimálně i třetí.

Reklama

S posledním Metal Gearem od Hidea Kojimy je to těžké. Kolem hry byly nějaké problémy a i když jde nakonec o velmi kvalitní hru, prostě je z ní dost cítit nedodělanost z hlediska příběhu, což pociťuje skoro každý. A skutečně tomu tak je. Nejen, že byla ze hry vystřižená celá epizoda, která vysvětlovala jednu z hlavních událostí hry, ale dokonce se do finální verze nedostala ani celá kapitola.

The Phantom Pain aktuálně nabízí dvě s prologem – Awakening, Revenge a Race. V datech hry se našla zmínka i o třetí kapitole, Peace, která ve hře zkrátka není. Už i ve druhé kapitole je cítit, že dost věcí chybí. Co by třetí kapitola nabízela, to samozřejmě nevíme, ale je dost možné, že by se hra točila blíže kolem Outer Heaven. Už jen proto, že byl v datech hry objeven model Snakea s jizvou místo jeho „rohu“.

Další zajímavostí je, že se v také našla textura na první pohled normálního těla, zvláštní je ovšem jizva vpravo nahoře, která je naprosto identická s tou, kterou měla The Boss v třetím díle. A nebylo by to v The Phantom Pain poprvé, co by se vrátily staré postavy (živé i mrtvé), takže jakákoliv přítomnost The Boss by byla svým způsobem i možná.

Určitě se také sluší dodat, že aktuálně ve hře chybí i některé scény, které byly v předchozích trailerech, jako je například trénování děti. Je rozhodně škoda, že příběh hry je tak nějak useknutý v půlce. Kdo ví, kolik kapitol měla hra nakonec mít a co všechno by to vysvětlovalo. To už se asi nikdy nedozvíme.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama