Nový firmware pro PS3 a PSP je venku
Novinka Nový firmware pro PS3 a PSP je venku

Nový firmware pro PS3 a PSP je venku

Michal Maliarov

Michal Maliarov

3

Sony Computer Entertainment Europe oznámilo, že jsou nejnovější updaty softwaru PS3 ve verzi 3.40 a PSP ve verzi 6.30 právě ke stažení. A co přináší update pro PS3 především? Podporu pro stažení i předplacení služby PlayStation Plus, lepší spojení mezi PSN a vašimi účty na Facebooku a mnoho dalšího.

Reklama

Novinky v PS3 updatu v3.40

PlayStation Plus: Uživatelé PS3 si budou moci předplatit službu PlayStation Plus, díky které získají nové funkce a stažitelný obsah.

Photo Gallery: Nyní je ve službě Photo Gallery dostupná nová vychytávka pro sdílení fotografií online. Uživatelé tak mohou nahrávat, prohlížet a komentovat fotografie na Facebooku a portálu Picasa. Můžete také sdílet celou svoji galerii mezi přáteli PSN, nebo si fotografie jednoduše vytisknout.

Video editor/uploader: Video Editor a Uploader je nová funkce systému, která dovoluje uživatelům editovat, ukládat a nahrávat videosoubory uložené v systému na weby jako Facebook a YouTube.

PlayStation Store Five Star Rating Support: Uživatelé nyní mohou hodnotit na pětihvězdičkové škále veškerý obsah, který si pořídí na PlayStation Store.

Power Save Settings: Základní nastavení vašeho PS3 pro auto-vypnutí nyní bude nastaveno na 2 hodiny, což vám nabídne doplňkové možnosti šetření elektřiny a v neposlední řadě také hardwaru PS3.

Nakonec se vám otevře jedna bonusová služba, díky které budete moci ukázat svůj PSN status i na Facebooku, posílat tam svým PSN přátelům zprávy a na Facebooku se vám objeví dodatečná PSN lišta. Spokojeni?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama