Portal 2: potvrzeno propojení mezi PC a PS3
Portal Novinka Portal 2: potvrzeno propojení mezi PC a PS3

Portal 2: potvrzeno propojení mezi PC a PS3

Michal Maliarov

Michal Maliarov

11

Vypadá to, že se tentokrát z konzolí bude více smát PS3. Studio Valve totiž oznámilo spoustu propojených vlastností mezi Portalem na PC, PS3 a Mac.

Reklama

Tak především, PS3 verze Portalu 2 dorazí do obchodů s podporou multiplatformního multiplayeru (tj. hráči PS3 mohou hrát online s hráči PC a naopak). Oželeni nebudou ani majitelé Maců.

Chybět by neměly ani online uložené pozice s podporou služby Steam Cloud a multiplatformní chat (opět pouze pro majitele PC, Mac a PS3). A to není vše. Hráči, kteří spojí své účty na PSN s PC a hru si koupí dostanou možnost stáhnout si Portal 2 na PC zcela zdarma, což se nám zdá jako fantastická nabídka přímo stvořená pro kooperační hraní.

„PS3 hráči si budou moci jednoduše strčit hru do mechaniky, nalinkovat svůj účet Steam přímo ve hře a všichni jejich kamarádi na PC i Macu budou viditelní a dostupní na chat a herní pozvánky,“ řekl Josh Weier, vedoucí projektu. „Slíbili jsme fanouškům na výstavě E3, že Portal 2 pro PS3 bude nejlepší konzolovou verzí projektu,“ dodal Gabe Newell.

Ach Valve, ty nás tak rozmazluješ. Portal 2 vychází 22.dubna letošního roku na PC, PS3, Xbox360 a Mac. Bohužel to vypadá, že majitelé konzole od Microsoftu lehce ostrouhají.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama