Half-Life 3 útočí i o Vánocích, a pořádně
Half-Life Novinka Half-Life 3 útočí i o Vánocích, a pořádně

Half-Life 3 útočí i o Vánocích, a pořádně

Michal Maliarov

Michal Maliarov

43

Máme tu svátky. Dobu klidu, míru a pohody. A ideální čas pro trefný trollingový útok, který si Valve zkrátka nemůže odpustit. I když...možná je to tentokrát jiné?

Reklama

Ano, poslední dobou je hláška Half-Life 3 opakována častěji, než boží jméno v kvalitním nevěstinci. Takřka všechny dosavadní informace, novinky a spekulace ale nebyly nic, než toužebně očekávaný kousek oficiálního odhalení, po kterém fanoušci tak prahnou. Potvrzeno nebylo nic. Nyní ale přichází pořádný úder do brady, a to hned třikrát.

Jako první se musíme zmínit o druhém webu, který se objevil hned po tajemném Black-Aparture. Jedná se o stránky Atramental-Plateau.com, které jsou ještě tajemnější, než předchozí taškařice. V zásadě se jedná o kompletně černou stránku s logem Black Messa a malým překvapením. Zkuste si logo označit a hned uvidíte, že se tajemný text odhalí. A mluví jasně - E3 2012. Stránka navíc není registrována na žádnou fyzickou osobu a je privátní.

To se ale stále ještě rozehříváme. Další dvě stopy totiž vedou přímo k Valve, na poslední stránku vánočního komiksu Team Fortress 2. Podíváte-li se na poslední stránku komiksu (k pokoukání níže), uvidíte z levé strany dvě čmouhy od hrnku. Pokud si pohrajete s kontrastem a obrázek otočíte (připnutý obrázek zprava), uvidíte zcela jasně viditelnou trojku.

Jistě, možná se jedná jen o výplod fanouškovské fantazie, ale je to tam. Stále vám to nestačí? Fajn, vytáhneme těžký kalibr.

Přetočíme fotografii radujících se hrdinů a invertujeme barvy. Copak je to za jejich zády? Stačí pouze lehce zvýraznit a označit barvou, a není pochyb. Jedná se o logo lambda, symbol série Half-Life.

Jedná se o stopy, které už jednoduše nelze přehlédnout. Jsou tam, a jsou dobře vidět. Bohužel nevíme, na co přesně Valve naráží. Dočkáme se již zítra odhalení třetího dílu Half-Life? Nebo to přecejen bude Episode Three? Nebo nám třetí díl vyjde o příštích Vánocích? Jo, to bude na dlouho. Každopádně se vyplatí v nejbližších dnech sledovat herní scénu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama