DotA 2 se nejspíš dočká vlastního obchodu
Dota 2 Novinka DotA 2 se nejspíš dočká vlastního obchodu

DotA 2 se nejspíš dočká vlastního obchodu

Martin Cvrček

Martin Cvrček

20

Fanoušci v aktuální betaverzi Doty 2 objevili, že bude hra nejspíš obsahovat podobný obchod jako má Team Fortress 2 a Portal 2, včetně backpacku pro uložení získaných předmětů.

Reklama

Jak můžete vidět na přiložených screenshotech, základní stavba obchodu je opravdu podobná tomu z TF2 a Portalu 2, kde se dají různé předměty kupovat za skutečné peníze skrz Steam peněženku. Zachovejte ale klid, jsme si jisti, že to Valve nijak nepřežene, koneckonců hlavní musí zůstat nepostradatelný in-game obchod, kde se kupují důležité předměty za vydělané zlato ve hře.

Podle položek head a shoulder v loadout obrazovce (taktéž známe hlavně z TF2) to navíc vypadá, že nás stejně jako u Portalu 2 čekají převážně jen kosmetické věci. Položka weapon je ale docela záhada. Copak hrdinové Doty 2 potřebují kromě těch z in-game obchodu ještě nějaké extra zbraně?

Spousta hráčů si navíc myslí, že objev obchodu je další náznak toho, že DotA 2 bude nakonec free-2-play, z čehož samozřejmě plyne spousta obav. Koneckonců, přechod TF2 na bezplatný model byl docela krušný. I když se po měsíci hra vrátila do normálních kolejí, nebyla to tehdy žádná sranda a začátečníci dokázali stálým hráčům svou neschopností dost zavařit (víme z vlastní zkušenosti). Valve ale určitě ví, co dělá, nezbývá než čekat a doufat, že se dočkáme rozumného řešení, a také toho, že předměty z obchodu, ať budou jakékoliv, bude možné získat i normálním hraním. I to skvěle předvádí TF2.

thx Senrimer

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama