Valve chystá speciální artbook Portalu 2
Portal 2 Novinka Valve chystá speciální artbook Portalu 2

Valve chystá speciální artbook Portalu 2

Martin Cvrček

Martin Cvrček

9

Sběratelé pozor, Valve chystá uvést na trh knížku plnou artworků z druhého Portalu.

Reklama

Update: The Art of Portal 2 byl skutečně oficiálně oznámen. Můžeme se začít těšit na celkových 184 stránek plných nejrůznějších artworků, doplněných i o komentáře tvůrců. O ceně stále nic nevíme, špatná zpráva ale je, že knížka vyjde až 31. října letošního roku. A jak jste správně poznamenali v komentářích, s vydáním v ČR je lepší nepočítat

Původní zpráva: Když včera Valve skrz Facebook oznámilo, že na právě probíhající akci Emerald City Comic-Con hodlá představit jistý produkt ve spolupráci s vydavatelem Dark Horse Comics, všichni očekávali druhou sbírku komiksů podle Valve her. Už jednou jsme se totiž dočkali publikace The Sacrifice and Other Steam-Powered Stories.

Jak ale informuje server Kotaku, nejspíš nejde o žádné komiksy, nýbrž o plnohodnotný artbook plný všemožných artworků a návrhů veleúspěšného Portalu 2, nazvaný The Art of Portal 2. Zatím samozřejmě není známo nic bližšího, ani cena, ale podle náhledů od Kotaku to vypadá na zatraceně lákavý sběratelský artikl. Jakmile se objeví bližší info, samozřejmě vás budeme informovat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama