Jaký je nový Max Payne?
Max Payne 3 Novinka Jaký je nový Max Payne?

Jaký je nový Max Payne?

Rosťa Viktorin

Rosťa Viktorin

8

Včera večer padlo embargo na zveřejnění recenzí třetího Maxe Payna a bývalý polda s nebývalým účesem zazářil.

Reklama

Dosud bylo publikováno něco přes dvacet recenzí (té naší se dočkáte již brzy), přičemž v žádné z nich se nešetří superlativy. Tradičně nejnižší hodnocení si hra odnesla z magazínu Edge (7/10), který sice konstatoval, že je gamesa v rámci série velmi konzervativní, přesto ji ale neopomenul pochválit za autentické animace a zajímavý systém soubojů.

Docela zpátky se držel i jinak benevolentní server GameTrailers, jenž Maxovi udělil 7,6 bodů z deseti. Pak už se ale strhla přestřelka o to kdo dá víc, díky čemuž na Metacritic aktuálně svítí průměrné hodnocení kolem 90 %. Zatím ovšem pouze z pěti regulérních recenzí.

A to je shodou okolností číslo, na které titul dosáhnul nejčastěji. Plus mínus 9/10 si totiž hra odnesla od redaktorů IGN, StrategyInformeru, IncGamers, TheSixthAxis, GameInformeru, GameReactoru, Polygonu a spousty dalších sajt. Všichni přitom vesměs shodně chválili audiovizuální zpracování, přestřelky a zábavný multiplayer.

Pár magazínu sáhlo dokonce i k hodnocení ultimátnímu (GamesRadar, či The Guardian), ale to bychom pravděpodobně brali s rezervou s ohledem na údajně krátkou herní dobu (jen asi 12 hodin), striktně nalajnovanou cestu a ne úplně ideálně sestavený příběh, v němž prý mimo jiné chybí silné vedlejší postavy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama