Pyromania Update pro Team Fortress 2 vydán, včetně dalšího obsahu
Team Fortress 2 Novinka Pyromania Update pro Team Fortress 2 vydán, včetně dalšího obsahu

Pyromania Update pro Team Fortress 2 vydán, včetně dalšího obsahu

Martin Cvrček

Martin Cvrček

14

Po vydání bombastického Meet the Pyro traileru vypustilo Valve i samotný Pyromania Update. Kromě dříve zmíněných věcí obsahuje další věci, včetně těch, jež dostane každý hráč.

Reklama

Ačkoliv už si všichni mohou nový Pyromania Update zvesela užívat (a to si pište, že si ho užívám), stejně nebude od věci zmínit, co všechno ještě bylo oznámeno současně s vydáním. Těžit z toho totiž může každý hráč, aniž by ve hře hnul brvou.

Pokud totiž zapnete Team Fortress 2 ode dneška do 5. července, obdržíte speciální brýle Pyromania Vission. Ty vám dovolí s každou třídou pohlížet na svět TF2 z Pyrova pohledu, podobně jako tomu bylo v geniálním Meet the Pyro (viz screenshot pod textem). Ti z vás, co náhodou datum nestihnou, však nemusí zoufat, stačí splnit jednoduchý achivement, kdy musíte dominovat hráče nesoucího tyto brýle, a hned je máte taky. Z toho plyne, že není problém získat brýle 2x. Jednou automaticky při spuštění hry (ty jsou navíc ve vintage kvalitě a prodejné) a druhé, které už jsou obyčejné a neprodejné.

Kromě toho lze ve hře získat i několik nových vizuálních předmětů, třeba povedenou ušanku pro Medica. Příznivci Pyra mohou skákat radostí, protože lze obdržet i všechny zbraně, jež jsou k vidění v Pyrově pohledu, včetně duhových efektů. Více na webu.

V minulosti jsme vás také informovali o uvedení sedmi nových, záhadných předmětů. Z nich se nyní stala hromádka popela (s výjimkou deníku a kondenzátoru, tyto vzácnosti majitelům zůstaly). Ze čtyř hromádek jde následně vycraftovat větší hromada, v níž se může skrývat buď jakýkoliv nový předmět, nebo speciální bedna, pro níž potřebujete zakoupit speciální klíč, načež taktéž může padnout nový předmět. Autorovi novinky tak jednou padl nový samopal a z bedny výše zmíněná ušanka.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama