Steam Workshop využije i Left 4 Dead 2
Left 4 Dead 2 Novinka Steam Workshop využije i Left 4 Dead 2

Steam Workshop využije i Left 4 Dead 2

Martin Cvrček

Martin Cvrček

11

Valve dnes oznámilo, že jejich úspěšná služba Steam Workshop bude brzy dostupná i pro jejich oblíbenou zombie řezničinu Left 4 Dead 2.

Reklama

Steam Workshop je mezi námi sice relativně chvíli, ale už teď je k dispozici pro deset her a především v případě Team Fortress 2, Doty 2, Portalu 2 a Skyrimu jde o neocenitelnou službu, kterou si rázem oblíbilo mnoho hráčů. Není proto divu, že se Valve rozhodlo implementovat Workshop i do Left 4 Dead 2.

Díky Workshopu bude možné do hry snadno stahovat třeba komunitní mapy, zbraně nebo předměty. Valve také v současné době pracuje na novém nástroji pro scriptování, což umožní hráčům snadněji vytvářet zcela nové Mutace (drobnější módy různě měnící klasickou hratelnost). I ty bude následně možné sdílet skrz Workshop.

V současné době je start Workshopu pro L4D2 naplánován na polovinu října, a to nejen pro PC a Mac, ale i pro Linux. Jak známo, Left 4 Dead 2 má být první hra od Valve běžící na Linuxu. Je však otázka, jestli se samotné hry pro Linux, konkrétně pro Ubuntu, dočkáme souběžně s Workshopem, nebo někdy dříve.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama