Dokážete přežít v FPS titulu Survival Games?
Novinka Dokážete přežít v FPS titulu Survival Games?

Dokážete přežít v FPS titulu Survival Games?

Michal Burian

Michal Burian

20

Multiplayerová střílečka odehrávající se na rozsáhlých mapách, kde hráči budou lovit jeden druhého.

Reklama

Studio Gazido se pustilo do zajímavého projektu s názvem Survival Games. Půjde o first-person střílečku, která do multiplayeru pozve 24 hráčů, kteří se budou navzájem lovit na rozsáhlých mapách. Vítězem se stane ten, jenž dokáže přežít. Nepůjde tak o žádné několikaminutové boje. Lov se může protáhnout klidně i na několik hodin. Při lovení protivníka si budete muset dávat pozor nejen na ostatní hráče, ale také být ve střehu kvůli okolnímu prostředí. Nikdy totiž nevíte, kde bude nastražena past.

Hra si klade za cíl nabídnout realistické boje. Kromě skutečných zbraní (každá se bude chovat odlišně a budete si muset na ně zvykat) a výbavy, budete muset strategicky přemýšlet. V divočině totiž dlouho nepřežijete bez zásob pitné vody a jídla (lovení zvěře nebo nalezení zásob ve srubech apod.). To samé platí o nějakém přístřešku, kde se budete moci ukrýt.

Poněvadž půjde výhradně o multiplayerovou hru, tvůrci počítají se žebříčky nejlepších hráčů z celého světa, stejně tak s dalšími detailními statistikami.

Zajímavé rozhodně zní také možnost rozhodnout se. Buď budete lovit na vlastní pěst, nebo se přidáte ke skupince hráčů a uspořádáte větší lov.

Aby mohl projekt vzniknout, potřebují vývojáři na vývoj 50 tisíc amerických dolarů. Peníze se snaží vybrat prostřednictvím Kickstarter kampaně. V současné době mají něco málo přes dva tisíce dolarů. Do konce kampaně zbývá 27 dnů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama