K Yoshi's New Island dostanete vajíčko
Novinka K Yoshi's New Island dostanete vajíčko

K Yoshi's New Island dostanete vajíčko

Redakce

Redakce

Ke hře získáte zdarma dárek: herní pouzdro v podobě Yoshi vejce - ideální způsob, jak ochránit Vaše karty s Nintendo 3DS hrami nebo jiné cenné předměty.

Reklama

Majitelé přenosné konzole Nintendo 3DS si v našem obchodě Xzone.cz mohou předobjednat akční dobrodružství Yoshi's New Island za 898 Kč. K předobjednátne získáte dárek: herní pouzdro v podobě Yoshi vejce - ideální způsob, jak ochránit Vaše karty s Nintendo 3DS hrami nebo jiné cenné předměty.

Ve hře Yoshi's New Island vás čeká okouzlující dobrodružství plné zlatých mincí, třepetavých skoků a nespočet nepřátel, které můžete spolykat. Ostrovy jsou vykreslené v různých uměleckých stylech, které ilustrují pohádkový půvab Yoshi světů. V rámci Yoshi's New Island se budete muset vypořádat s velkými i malými nepřáteli ve snaze zajistit bezpečné shledání Baby Maria s jeho bratrem.

Příběh hry Yoshi's New Island je pokračováním Super Nintendo titulu Super Mario World 2: Yoshi's Island. Titul je zasazen do nové lokality zvané Egg Island. V této nové kapitole je Baby Luigi opět unesen. Na klanu Yoshi je tedy udržet Baby Maria mimo nebezpečí a vydat se na pátrací misi.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama