CI Games pro Lords of the Fallen 2 mají novou vizi
Novinka CI Games pro Lords of the Fallen 2 mají novou vizi

CI Games pro Lords of the Fallen 2 mají novou vizi

Michal Burian

Michal Burian

11

S pokračováním hardcore RPG chtějí oslovit širší základnu hráčů. Z toho důvodu odešel i producent Tomasz Gop.

Reklama

Pokud jste přišli na chuť loňskému hardcore RPG titulu Lords of the Fallen a těšíte se na pokračování, které je naplánováno na rok 2017, tak po této zprávě budete nejspíš malinko na vážkách. Společnost City Interactive se rozhodla druhý díl pojmout jinak a vytvořit hru, která osloví širší základnu hráčů. Z toho důvodu rozvázali spolupráci s frankfurtským studiem Deck13 a vývoj Lords of the Fallen 2 má nově na starost přímo CI Games.

To ale není jediná zásadní změna, tou druhou je skutečnost, že se na pokračování nebude podílet ani Tomasz Gop, producent prvních dvou dílů Zaklínače a výkonný producent Lords of the Fallen. Ani on z důvodu odlišné vize nebude součástí projektu Lords of the Fallen 2.

„Jsme vděčni za jeho přínos, ale máme rozdílné vize pro další vývoj série. Tomasz nebude součástí CI Games. S pokračováním chceme oslovit širší skupinu hráčů. To je důvod, proč vytváříme bohatší příběh. Jde o aspekt, který mohl být v původní hře na lepší úrovni, takže na příběh klademe velký důraz a chceme ho společně s robustním bojovým systémem. Chceme hráčům přinést něco nového ve světě RPG her,“ komentoval situaci zástupce CI Games pro polský Eurogamer.

Připomeňme, že Tomasz Gop odešel ze studia CD Projekt Red v létě 2011, krátce po vydání Zaklínače 2.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama