Nálož nových informací o A.O.T. Wings of Freedom
Novinka Nálož nových informací o A.O.T. Wings of Freedom

Nálož nových informací o A.O.T. Wings of Freedom

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

4

Nové obrázky, lokalizované trailery a obsah evropské edice Treasure Box.

Reklama

Společnost Koei Tecmo si umí získat základnu hráčů a potenciálních zákazníků i mezi fanoušky mangy a anime Attack on Titan. Došlo totiž k oznámení předobjednávkových bonusů, obsahu evropské limitované edice a k ukázce nových gameplay záběrů a screenshotů z chystané hry Attack on Titan, která se v Evropě bude prodávat pod jménem A.O.T. Wings of Freedom.

Nejprve se podíváme na evropskou Treasure Box edici. Ta bude nabízet:

Kopii hry A.O.T. Wings of Freedom

Official Scouting Report - artbook, který zobrazuje celou řadu postav, zbraní a prostředí hry a jejích důležitých částí

Ručník s vyobrazením Erena, Mikasy a Leviho

6 odznáčků s Erenem, Mikasou, a Levim, vždy ve dvou podobách (Eren jako člověk i jako titán, Levi v hrdinském postoji a v čistém oblečení a Mikasa ve dvou různých bojových postojích)

Původní soundtrack

Kód pro stáhnutí alternativního speciálního kostýmu pro Armina

    Co se týče předobjednávkových bonusů, tak o českých obchodech ještě nic nevíme, ale GAME nabízí Cleaner’s Weapon and Costume pro Erena a Leviho, Amazon a několik dalších prodejců mají v nabídce festivalový kostým pro Mikasu a PlayStation Store nabízí Attack on Titan avatary pro PlayStation Network. V Americe jsou předobjednávkové bonusy podobného rázu.

    Další informace se týkají důležitých herních principů, fanouškům předlohy asi již známé. Klíčovým prvkem hry je Omni-Directional Mobility Gear (zařízení pro 3D manévr). Hráči se díky němu mohou velmi rychle pohybovat v různém prostředí hry a hlavně jim pomáhá zabíjet titány. Nicméně musí hráči sledovat hladiny plynu, pohánějící ODM výstroj. Plyn se spotřebovává pohybem ve hře, ale lze jej rychle doplnit z přídavných, náhradních nádrží. Kromě toho musí hráči sledovat také opotřebení ostří, protože dochází ke snižování jejich životnosti. Důležité je tím pádem čepele měnit, protože jinak můžete titána pouze zranit a ne jej zabít.

    Titáni ale mohou být před zabitím nejprve oslabeni a to tím, že napadnete jejich končetiny. Díky Omni-Directional Mobility Gear jste schopni se zaměřit na kteroukoli končetinu, ale smrtící úder je pouze jeden a to na zátylku titána.

    V boji hráči ale nebudou sami. Můžete si přidat až 4 nehratelné postavy, které ale můžete ovládat jednoduchými povely, zahrnující způsob, jak se vrhnout na titána.

    Attack on Titan má v Evropě vyjít pod označením A.O.T. Wings of Freedom v krabičce i digitálně pro PlayStation 4 a Xbox One a pouze digitálně pro PC, PlayStation 3 a PS Vitu 26. srpna.

    Videa z bitvy

    Eren

    Mikasa

    Armin

    Reklama
    Reklama

    Komentáře

    Nejsi přihlášený(á)

    Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

    Rychlé přihlášení přes:

    Google Seznam Discord Discord
    Reklama
    Reklama