Deadpool se zjevně pořád těší na Half-Life 3
Novinka Deadpool se zjevně pořád těší na Half-Life 3

Deadpool se zjevně pořád těší na Half-Life 3

Martin Cvrček

Martin Cvrček

7

Nejnovější díl komiksu Uncanny Avengers obsahuje kuriózní narážku.

Reklama

S Half-Life 3 je to složité. Ještě před několika lety nikdo neměl moc důvodů pochybovat, že se kdy pokračování Half-Life dočkáme. Následovala éra šílenství, kdy řada hráčů a fanoušků každým dnem očekávala odhalení hry. Tento jev jste mohli vídat i na Zingu, především díky mé maličkosti. Jistý čas jsem byl ochotný dojídat svůj oběd jen díky naději, že na dně talíře najdu náznak brzkého odhalení Half-Life 3. Od té doby ale uplynul nějaký čas a i já nějak přestal hru vyhlížet. Pokud se jí jednou dočkáme, budu rád, pokud ne, tak se zkrátka nedá nic dělat.

I dnes se ale najdou tací, kteří Half-Life 3 stále vyhlížejí. A jedním z nich je očividně komiksový antihrdina Deadpool. Ten se proslavil především tzv. bořením čtvrté stěny a narážkami na cokoliv, odkudkoliv. Jestli jste viděli veleúspěšnou filmovou adaptaci, jistě víte, o čem je řeč. A nyní si Deadpool vzal na paškál Half-Life 3.

Na Redditu se objevila stránka z včera vydané desáté části komiksu Uncanny Avengers od Marvelu. Na ní vidíme jistou osobu, která pronáší slova „Jsem optimista, ale na nějaké novinky čekám roky. Vím, že to asi nemám vědět, ale je v budoucnosti nějaké datum...“ načež ho přeruší Deadpool se slovy „... kdy vyjde Half Life 3? Pardooon. Myslel jsem, že jsi řekl, že to bylo 'důležité.'“

Ticho ze strany Valve je zkrátka čím dál delší, kvůli čemuž se z Half-Life 3 stává větší a větší mýtus. A tak je i čím dál snažší si z něj dělat srandu. To dokazuje nejen Deadpool, ale třeba i loňský Mad Max od Avalanche Studios. V něm bylo možné najít easter egg, který docela jasně naznačoval, že Half-Life 3 je prostě po smrti a dávno ve fázi rozkladu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama