Novinky o bojích v Attack on Titan
Novinka Novinky o bojích v Attack on Titan

Novinky o bojích v Attack on Titan

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

2

Doprovází velké množství obrazového materiálu.

Reklama

Vzhledem k pomalu se blížícímu datu vydání hry A.O.T. WIngs of Freedom, uveřejnilo Koei Tecmo nové detaily o hře, několik gameplay záběrů a screenshotů. Můžeme se tak seznámit se Scout režimem, s vylepšováním zbraní a s možností, jak zvrátit takřka ztracenou bitvu.

Začneme postupně a tedy režimem Scout. Zde můžete hrát online až se 3 dalšími hráči a cvičit se v bojích s titány mimo obydlenou zástavbu. Začínat budete vždy v základním táboře, kde si mohou členové týmu upgradovat své vybavení, měnit kostýmy a připravit si vlastní zdroje (třeba plyn pro 3D výbavu) pro očekávaný nápor titánů. Vůdce skupiny si může vybrat ze široké nabídky již spuštěných misí, které jsou v různé fázi boje. Vybrat si můžete i lokalitu včetně lesa s obrovskými stromy, zničeného města, farmářské vesnice a dokonce se dostanete do okresu Stohess. Tyto mise jsou striktně odděleny od hlavní kampaně.

Po celou dobu hraní můžete zdokonalovat svou výbavu na zabíjení titánů. Výbava na 3D manévr, vaše čepele a taky pochvy pro náhradní ostří, můžou být v táboře vylepšeny díky materiálům, nalezeným po zabití titánů ve hře pro jednoho hráče, ale také v multiplayerových misích.

Mezi vylepšení pro 3D výbavu patří lepší kotvy, díky kterým se na titána chytnete z větší vzdálenosti a při vyšší rychlosti. Čepele můžete více naostřit nebo vylepšit tak, že budou delší a odolnější. Další upgrady vám dovolí nést více náhradního ostří nebo plynové bomby. Autoři sami varují, že podcenění přípravy může způsobit na bojišti hodně problémů.

Níže se pak můžete podívat na nová tři videa s představením postav (Erwin, Hange a Levi) a také si můžete zjistit, jak využít takzvaný Decisive Battle Signal. Ve zkratce jde o to, že pokud se někdo z hráčů ocitne v nebezpečí, nebo je jeho pluk totálně zdecimován titány, může přivolat všechny postavy z okolí. Ty pak v řadách titánů napáchají obrovské škody. Nicméně abyste mohli tuto funkci využít, musíte si nejprve zabíjením nepřátel naplnit speciální měřák. Když ale signál vyšlete, vaše útoky budou silnější, vypne se otupování ostří a plyn se přestane spotřebovávat.

Attack on Titan vychází v Evropě pod názvem A.O.T. WIngs of Freedom v krabičce i digitálně pro PlayStation 4 a Xbox One a pouze digitálně pro PC, PlayStation 3 a PS Vitu 26. srpna

Decisive Battle Signal

Levi

Hange

Erwin

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama