Team Fortress 2 a Rocket League se tento týden dočkají halloweenské tématiky
Rocket League Novinka Team Fortress 2 a Rocket League se tento týden dočkají halloweenské tématiky

Team Fortress 2 a Rocket League se tento týden dočkají halloweenské tématiky

Martin Cvrček

Martin Cvrček

3

Rocket League nabídne nové kosmetické předměty a aktualizace Team Fortress 2 bude opět závislá hlavně na komunitní tvorbě.

Reklama

Blíží se Halloween, což znamená, že se řada populárních titulů může těšit z tématických aktualizací. Na některé hry už došlo, třeba na Overwatch od Blizzardu. Jiné se dočkají tento týden a patří mezi ně i Rocket League a Team Fortress 2.

Halloweenské aktualizace Team Fortress 2 jsou klasika a mnohaletá tradice, která pokračuje i letos. A i letos bude hlavní náplní obsah vytvořený komunitou. Součástí aktualizace jsou tématické komunitní mapy, nové kontrakty spojené s těmito mapami, další krabice s kosmetickými předměty, nový taunt a také předmět, který může dát tauntům tzv. Unusual efekty. Do hry se navíc vrátí aktivní halloweenský obsah z předešlých let, a to včetně loňských Merasmisí.

Jak se zdá, nepůjde o kdovíjak bohatou nadílku, zvlášť v porovnání s předešlými ročníky. Valve omlouvá opětovné ochuzení Halloweenu intenzivní prací na dalších významných aktualizacích, zahrnujících vylepšení kompetitivního režimu, novou kampaň a především nový balíček zbraní a předmětů pro Pyra. To už je hezkých pár výmluv. Ale na druhou stranu, TF2 je na tom pořád lépe než Dota 2. Kdysi oblíbený režim Diretide se totiž neobjeví ani letos.

Oproti tomu Rocket League se dočká nových bezplatných předmětů, které budou náhodně udělovány po konci zápasu. Střechu vašeho sportovního auta budete moci vyzdobit roztomilým duchem nebo předmětem Bone King Topper. Chybět nebude ani nová anténa v podobě lebky Fuzzy Skull a raketový ocas Netherworld.

Nové halloweenské předměty, které jsou samozřejmě zdarma, by se měly ve hře objevit během zítřka a čas na jejich získání máte do 1. listopadu. V tomto časovém rozmezí můžete obdržet i loňské halloweenské předměty, pokud vám náhodou unikly.

O tom, kdy začne a skončí halloweenský update Team Fortress 2, zatím nemáme žádné zprávy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama