Probuďte svůj potenciál, vzkazuje Guts!
Novinka Probuďte svůj potenciál, vzkazuje Guts!

Probuďte svůj potenciál, vzkazuje Guts!

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Berserk and the Band of the Hawk představuje Awakening schopnosti a novou galerii obrázků.

Reklama

Už dlouho jsme neslyšeli nějaké novinky o chystané rubačce Berserk and the Band of the Hawk od Koei Tecmo. Tak to trochu napravíme. Podíváme se blíže na schopnost Awekening a na nové (i pár starších) obrázků z bojiště a koukneme se na několik zajímavých nepřátel.

Berserku and the Band of Hawk nabízí několik různých hratelných postav. Každá má ale další celkem likvidační schopnosti, které ale musí být "probuzeny". Díky schopnosti Awekening teprve vytáhnete na světlo světa jejich skutečný potenciál.

Díky Awekeningu se vám dočasně mnohokrát zvýší síla a celkový potenciál postav, tak se můžete v klidu postavit celým hordám nepřátel. Třeba u Gutse jde o Berserker Armor, Griffith se zase dokáže proměnit do své démonické podoby Femta a Zodd se umí změnit do své obří podoby Apoštola.

Tyhle schopnosti se hodí nejen proti silným bossům, ale i proti větším počtům menších nepřátel. V Berserk and the Band of the Hawk totiž narazíte třeba na zlé duchy, ogry, kelpie, golemy, trolly a na démonické rytíře, ale to je jen hrstka z mnoha nepřátel, na které narazíte a které musíte postupně pozabíjet.

Také musíte sbírat suroviny a během klidových fází hry upgradovat své zbraně a odemykat nové komba.

Berserk and the Band of the Hawk má v Evropě vyjít pro PlayStation 4, PS Vitu a pro PC 24. února.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama