Takhle vypadá PS4 verze Elite: Dangerous
Elite: Dangerous Novinka Takhle vypadá PS4 verze Elite: Dangerous

Takhle vypadá PS4 verze Elite: Dangerous

Michal Burian

Michal Burian

2

Vesmírný simulátor se ve druhém čtvrtletí letošního roku dostane na PlayStation 4. Co nového čeká na hráče na PC?

Reklama

Ambiciózní vesmírný simulátor Elite: Dangerous od studia Frontier Development vyjde ve druhém čtvrtletí letošního roku na konzole PlayStation 4. O tomto plánu víme již od prosince. Až o víkendu se v Bostonu na PAX East ukázala PS4 verze.

Ve hře navštívíte až 160 tisíc hvězd v solárním systému. Vývojáři kladou velký důraz na realismus, vztahující zážitek, skvělou grafiku a atmosféru dokreslují všemožné zvukové efekty.

Frontier Development tvrdí, že Elite: Dangerous bude na PS4 přizpůsobeno pro DualShock 4 a pochopitelně využijí i výkon silnější konzole PS4 Pro. Otázkou zůstává, zda dojde i na podporu PlayStation VR, o virtuální realitě se na PS4 zatím nemluví.

Samozřejmě nešlo pouze o PS4 verzi, ale také o PC, kterou si již nějaký ten pátek můžete zahrát. V betě se například nachází "multi crew" umožňující, že na jedné lodi mohou být až tři lidi. Došlo také na upoutávku dalšího obsahu. Pro hráče ale teď bude nejdůležitější update Horizons, který přinese dlouho očekávaný Commander Creator, stejně tak Raider obleky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama