Knack 2 zahrne nápady, které se nevešly do jedničky
Novinka Knack 2 zahrne nápady, které se nevešly do jedničky

Knack 2 zahrne nápady, které se nevešly do jedničky

Michal Burian

Michal Burian

1

Lepší souboje, více možností a zábavnější kooperace.

Reklama

První dobrodružství Knacka v barevném světě nedopadlo nejlépe, ale zároveň nešlo o průšvih roku. Japonské studio pod taktovkou Sony vývoj uspíšilo a za každou cenu chtělo plošinovku zaměřenou na souboje vydat zároveň s uvedením konzole PlayStation 4 na trh. To sebou pochopitelně neslo několik kompromisů. Sami tvůrci později připustili, že Knack postrádá mnoho důležitých prvků. A právě ty se objeví v nadcházejícím pokračování.

Knack 2 vyjde v září letošního roku na PS4 a vzniká z toho důvodu, že autoři mají spoustu nápadů, které nemohli realizovat do jedničky. Jakých novinek se tedy dočkáme? Souboje budou mnohem propracovanější a samotné hopsání a překonávání překážek také doznalo velkých změn.

Navíc hráči budou moci v libovolném bodě přepínat mezi velkou a malou verzí Knacka. Dále bude Knack disponovat štítem, kterým odrazí nepřátelskou palbu. Svého Knacka budete v průběhu hry vylepšovat. Ve světě budete sbírat Relic energii, kterou využijete v dovednostním stromu pro odemknutí dalších schopností hlavního hrdiny. Knack se tak bude měnit podle vašich rozhodnutí, díky tomu by měl sedět každému hráči, ať má jakýkoliv styl hraní. Můžete se zaměřit na boj zblízka, z dálky, případně na další pohyby.

Tou hlavní inovací ale bude propracovaná kooperace, kdy se do hry zapojí i druhý hráč a bude vám pomáhat, kupříkladu při boji, řešení hádanek nebo bude hledat skryté místnosti a Relic energii. Neměl by se tak nudit, to se často stávalo v jedničce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama