V kooperativní střílečce Rico se stanete detektivem
Novinka V kooperativní střílečce Rico se stanete detektivem

V kooperativní střílečce Rico se stanete detektivem

Martin Cvrček

Martin Cvrček

3

Hra inspirovaná například filmovými Mizery slibuje četné přestřelky nebo náhodně generované úkoly a případy.

Reklama

Kooperativní hry zaměřené na současnou kriminalitu začínají očividně růst jako houby po dešti. Na E3 došlo k odhalení A Way Out a teď tu máme další počin, Rico. V něm ale budeme narozdíl od A Way Out pohlížet na kriminální tématiku ze strany zákona, protože se v něm ujmete role detektivů, keří mají jen 24 hodin na vyřešení případu a likvidace sítě organizovaného zločinu.

Tvůrci tvrdí, že Rico je inspirováno filmy jako Mizerové a Mizerové 2 a hrami Virtua Cop, Action Quake, F.E.A.R nebo SuperHot. Čeká nás tedy střílečka z pohledu první osoby, kterou můžete hrát jak v online kooperaci či ve split-screenu, tak v singleplayeru.

Hratelnost by měla být docela prostá, ale i tak je zde prostor pro potřebu taktizování. Je třeba koordinovat váš postup, třeba při zpomalených pasážích, při nichž vtrhnete do nějaké místnosti, v níž začne přestřelka. Munice a nepřátel je podle všeho vždy dost a nechybí ani zničitelné prostředí.

Úkoly, případy a lokality jsou vždy náhodně generované, což má zaručit, že každý průchod hrou je jiný a že vám Rico vydrží na dost dlouhou dobu. Trvanlivost hry dále podporuje možnost odemykat různé zbraně, prostředí nebo typy misí.

Rico dorazí na Steam letos v létě. Verze pro PS4 a Xbox One budou následovat později.

Screenshoty a koncepty

Minimální HW požadavky

Operační systém: Windows 8.1Procesor: Intel Core i5-4590Operační paměť: 4 GB RAMGrafická karta: Geforce GTX 760 (2048 MB RAM)DirectX: 10Volné místo na disku: 3GBGamepad pro split-screen

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama