Za měsíc Car Mechanic Simulator 2018 s českými titulky
Novinka Za měsíc Car Mechanic Simulator 2018 s českými titulky

Za měsíc Car Mechanic Simulator 2018 s českými titulky

Michal Burian

Michal Burian

17

Slibuje realistickou grafiku a mechaniky, stejně tak spoustu novinek.

Reklama

21. července letošního roku se ve verzi pro PC začne prodávat další ročník automobilového simulátoru Car Mechanic Simulator. Nejnovější díl umožní hráčům opravovat, malovat, vylepšovat a řídit automobily. Hráči se mohou těšit na realistickou grafiku a mechaniky a na spoustu novinek. Cenega Czech potvrdila rovněž české titulky.

„Budujte a rozšiřujte svůj auto servis v tomto neuvěřitelně detailním a vysoce realistickém simulátoru, kde je kladen ohromující důraz na detaily vozidel.

Car Mechanic Simulator 2018 nově nabídne unikátní klasická vozidla v novém módu „Nálezy ze stodoly“ a „Poklady z vrakoviště“. V auto-editoru si dokonce budete moci vytvořit vozidlo dle svých představ. Tento ročník nabídne také novou, vysoce fotorealistickou grafiku, více jak 40 vozidel, více nástrojů a možností a součástek než kdykoliv předtím.

Car Mechanic Simulator 2018 také umožní hráčům účastnit se aukcí, kde jsou nabízena starší vozidla pro předprodej či pro nákup do vaší kolekce. Díky zabudovanému foto módu mohou hráči pořizovat úžasné fotografie „před“ a „po“. Navíc náhodně generované mise vás zaměstnají více než dost a vy se nikdy nebudete nudit. Každá z misí nabízí unikátní výzvu různé náročnosti,“ dočteme se v tiskové zprávě.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama