Lords of the Fallen 2 prochází změnami
Novinka Lords of the Fallen 2 prochází změnami

Lords of the Fallen 2 prochází změnami

Michal Burian

Michal Burian

5

Na pokračování hardcore RPG akce pracuje mnohem menší tým a má k dispozici skromnější rozpočet.

Reklama

Polská společnost City Interactive se v posledních letech soustředila na rozsáhlé a velmi drahé AAA hry. Do taktické akce Sniper: Ghost Warrior 3 investovala firma velké peníze, aby vytvořila otevřený svět s volností. Bohužel se to nevyplatilo. CI Games minulý týden oznámili, že končí s vývojem těchto nákladných her a budou se soustředit na menší projekty. Kupříkladu další díl Sniper: Ghost Warrior již nebude mít otevřený svět.

Dnes jsme se dozvěděli, jak to bude s pokračováním hardcore RPG akce Lords of the Fallen. Jednička vznikala v německém studiu Deck 13, které ale s vydavatelem nenašlo společnou řeč pro dvojku. O zákulisí nově promluvil Tomasz Gop.

„Přišel jsem o práci. CI Games zredukovali vývojářský tým a snížili rozpočet,“ prozradil Tomasz Gop v rozhovoru pro britský Eurogamer. Na Lords of the Fallen 2 pracoval dva roky, i když přiznal, že vývoj nešel podle představ. Za ty dva roky se ani pořádně nerozběhl a stále se nacházel v jakémsi stavu konceptu. Polská společnost se totiž soustředila především na dokončení Sniper: Ghost Warrior 3. Taktická akce ale dorazila na trh s nedostačující grafikou a technickými problémy.

Marek Tyminski z CI Games slova Gop de facto potvrdil. Řekl, že se Lords of the Fallen 2 věnuje velmi malý tým. Bližší detaily ale prozradit odmítl.

Další kroky Tomasze Gopa vedly do jiného polského studia. V Destructive Creations (tvůrci kontroverzní střílečky Hatred) pomáhá s real-time strategií Ancestors.

Lords of the Fallen 2 mělo původně vyjít v letošním roce. Na pulty obchodů by hra měla dorazit v roce 2018.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama