Noc bude krutá, upozorňuje filmeček lákající na Fortnite
Fortnite Novinka Noc bude krutá, upozorňuje filmeček lákající na Fortnite

Noc bude krutá, upozorňuje filmeček lákající na Fortnite

Michal Burian

Michal Burian

11

Epic Games vnadí na svou novou značku, která je křížencem mezi Minecraftem a Left 4 Dead.

Reklama

Přes den jste bezpečí, v noci se ale probouzejí velmi silná monstra, která vás budou chtít za každou cenu zabít. Vy se jim musíte postavit. Tváří v tvář ale často neuspějete. Za světla je důležité vylepšit své opevnění, vybudovat pasti a nalézt potřebné zdroje, abyste proti hordám nepřátel měli nějakou výhodu. Garantovat vám mohu, že monstra budou v přesile.

Dnešní filmeček se zaměřil na noc. Podívejte se:

Fortnite se dá nejlépe popsat jako kříženec mezi Minecraftem a Left 4 Dead. Hra je zasazena do otevřeného světa, kde ve dne vylepšujete svou základnu s ostatními hráči, abyste ji v noci ubránili před hordami nepřátel. Hordu budou tvořit zombie všelijakých typů a velikostí. Bojovat budete za pomoci zbraní, pastí a obrany.

Když hru srovnáváme s Minecraftem, tak si hned nemyslete, že stejná je i stavba. Ta je ve Fortnite mnohem složitější. Ve Fortnite nemáte k dispozici jednoduché bloky, ale systém vrstev. Jakmile otevřete okno pro stavbu, vybíráte z pěti typů: podlaha, stěna, rampa, rohy a pasti. Tyto položky můžete následně stavět a všelijak s nimi otáčet. Ale pozor, zároveň si můžete vybírat ještě různý stavebný materiál - od dřeva, přes kamení až po kov. Jak jistě očekáváte, silnější materiál je vzácnější, bude vám trvat, než ho v otevřeném světě naleznete. Za to dřevo se bude povalovat všude a mnohem rychleji z něho něco postavíte. Co se pastí týče, ty mohou tvořit střílny šípů, padající strop, různé bodce apod.

Fortnite bude v předběžném přístupu spuštěno již 25. července ve verzích pro PC, PlayStation 4 a Xbox One. S takzvaným Founder's Packem se dostanete do hry o čtyři dny dříve a získáte různé bonusy. V prodeji bude také fyzická edice pro všechny tři platformy s Founder's Packem - koupíte na Xzone.cz a GameExpres.sk - a v příštím roce by měl titul přejít na free-to-play model. V té době by měl být komplet dokončen.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama