Just Cause 3 a Assassin's Creed: Freedom Cry dominují srpnové nabídce PS Plus
Just Cause 3 Novinka Just Cause 3 a Assassin's Creed: Freedom Cry dominují srpnové nabídce PS Plus

Just Cause 3 a Assassin's Creed: Freedom Cry dominují srpnové nabídce PS Plus

Martin Cvrček

Martin Cvrček

28

Po Until Dawn přichází další důvod si myslet, že Sony konečně naslouchá nespokojeným předplatitelům.

Reklama

Dlouhou, příliš dlouhou dobu si řada hráčů stěžovala, že nabídku titulů, které můžete hrát na PS4 díky předplatnému služby PS Plus, tvoří převážně nezávislé, pro mnohé nezajímavé tituly. Minulý měsíc se společnost Sony pochlapila a nabídla předplatitelům horor Until Dawn a epizodickou adventuru Game of Thrones od Telltale Games a v srpnu bude krasojízda pokračovat.

Doménou nabídky PS Plus za srpen je totiž Just Cause 3, které doplňuje Assassin's Creed: Freedom Cry, samostatně hratelné a poměrně rozsáhlé DLC pro Assassin's Creed 4: Black Flag. Tyhle dva tituly, které se určitě nedají označit za běžně vídané indie záležitosti, pak doplňuje That's You. Kompletní nabídka, která je aktivní od 1. srpna, je následující:

PS Plus nabídka od 1. srpna

Just Cause 3 (PS4) Assassin’s Creed: Freedom Cry (PS4) That’s You (PS4, bonusový titul) Super Motherload (PS3) Snake Ball (PS3) Downwell (PS Vita) Level 22 (PS Vita)

Do 1. srpna si můžete samozřejmě ještě stáhnout všechny tituly z červencové nabídky, zahrnující nejen Until Dawn a Game of Thrones, ale i Tokyo Jungle (PS3) Darkstalkers Resurrection (PS3), Don’t Die Mr Robot (PS Vita, cross-buy s PS4) a Element4l (PS Vita).

Just Cause 3 jsem svého času udělil hodnocení 8/10, a to za široké možnosti ničení, rozlohu a zpracování ostrova Medici, svižnou a chytlavou hratelnost nebo nové možnosti využívání háku a padáku. Naopak jsem kritizoval výkon hry nebo mizerné ovládání aut. Assassin's Creed: Freedom Cry rozebral kolega Honza Kalný ve svém speciálu, v němž hodnotil celý Season Pass Black Flag.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama