Skaveni hratelnou rasou v Total War: Warhammer 2
Novinka Skaveni hratelnou rasou v Total War: Warhammer 2

Skaveni hratelnou rasou v Total War: Warhammer 2

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

14

Po nesnesitelně dlouhém čekání tu máme trailer, který jistě potěší všechny fandy této vychytralé rasy. <strong>Aktualizováno</strong>.

Reklama

Po vydání Total War: Warhammer většina hráčů netrpělivě čekala na moment, kdy tvůrci zalidní osamocené ruiny v bažinách, které odjakživa patřily tajemné rase Skavenů. Bohužel pro ně v prvním díle této trilogie tento okamžik nakonec nenastal, museli si počkat až do dnešních dní, kdy autoři vypustili v rámci trailerové série představující prvky Total War: Warhammer 2 záběry zaměřené právě na tento druh.

V prvních dostupných záběrech máme možnost vidět armády temných elfů a lizardmenů, jež se chystají za pomoci velké vojenské síly vyčistit skavení doupata. Škůdci se na jejich smůlu nenechají vyhladit snadno. V případě nebezpečí se shluknou do obrovské hordy, která brání svůj domov až do posledního vydechnutí vůdčí osobnosti klanu, který je drží podobně jako u zelenokožců ve stavu pohotovosti.

Kampaň Skavenů by se měla podobně jako u ostatních ras točit především okolo magického zřídla ležícího uprostřed elfího území. V rámci krátkého videa máme možnost vidět jejich vůdčí osobnosti a velkou zálibu ve shromažďování zelených chaotitových krystalů, které budou používat při pokusech a vyvolávacích rituálech vyžadujících pro zaručený úspěch právě magickou rudu.

Na závěr tu pro vás máme ukázku z bitvy, ve které se střetne tlupa skavenů s vojskem lizardmenů, které nám bylo již několikrát představeno. Krysy jsou do tohoto boje vedeny magii ovládajícím lordem Skrolkem. V řadách jeho armády nalezneme velké krysí lidožrouty, vrhače chaotitu, opelichané otroky, různé technické vynálezy a zrůdné pekelné monstrum, které se snadno může měřit s draky a jinými obřími tvory.

Z prozatím prezentovaných informací je jasné, že za skaveny se bude hrát podobně jako za zelenokožce či upíří hrabata. Většina jejich jednotek bude postradatelná, takže je bez většího rozmýšlení pošlete do první linie, kde budou krýt postup větších monster a technických vynálezů, které dokáží při dobrém krytí nepříteli pořádně zatopit. Pokud ale ztratí vedení, velmi rychle se rozprchnou, protože taková je prostě jejich povaha dle lore.

Total War: Wahammer 2 vyjde 28. září na PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama