Když se Stardew Valley setká s Harrym Potterem
Novinka Když se Stardew Valley setká s Harrym Potterem

Když se Stardew Valley setká s Harrym Potterem

Michal Burian

Michal Burian

5

Nové RPG odehrávající se v čarodějnické škole/vesničce. <strong>Aktualizováno o nové detaily</strong>.

Reklama

Generální ředitel společnosti Chucklefish (vydavatel Stardew Valley) poskytl PC Gameru rozhovor a prozradil více detailů o připravovaném projektu, který připomíná Stardew Valley při setkání s Harrym Potterem.

Dosud neoznámená hra nás zavede do školy kouzel, kde budeme hrát za jednoho ze studentů. „Cílem bylo vytvořit zábavný a kouzelný herní svět, který bude příjemným místem stejně jako město ve Stardew Valley,“ začal své vyprávění Finn Brice.

Vývojáři se inspirovali u Harryho Pottera, což je na první pohled poznat. Finn Brice ale prozradil, že další inspirací pro ně byl japonský dětský animovaný film Kiki’s Delivery Service (Doručovací služba slečny Kiki), knižní série Old Kingdom a fiktivní postava Tiffany Aching (Tonička Bolavá) z knih Terryho Pratchetta.

Ve hře se pochopitelně budete učit kouzlit a chybět nebude ani crafting systém pro výrobu lektvarů. Součástí hry je ale i farmářský systém.

„Je pro nás důležité, aby hra co nejvíce zachytila nostalgii školního života. Očekávejte nezapomenutelné okamžiky vycházející z našich vlastních zkušeností,“ dodal Brice.

Původní zpráva

Britská tvůrčí a vydavatelská společnost Chucklefish Limited se postupně dostává do popředí. V roce 2016 zaujmula akční adventurou Starbound, ve stejném roce vydala velmi úspěšné farmářské/dungeon RPG Stardew Valley a na letošní rok chystá taktickou tahovku Wargroove. To ale není jediná hra ve vývoji. Chucklefish hodlají navázat na úspěch Stardew Valley s RPG, které nás zavede do čarodějnické školy/vesničky.

O hře v současné době nic nevíme, ale Finn ‘Tiy’ Brice, ředitel firmy, na svém Twitteru zveřejnil obrázek, který potvrzuje lednové informace od PCGameru. V té době magazín popisoval nový projekt slovy, že se Stardew Valley setkal s Harrym Potterem. Zapomenout nemůže ani na video z prototypu, kterým Brice demonstroval grafický styl připravovaného díla.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama