Detaily bojového sytému Nights of Azure 2 a bonusy po vydání
Novinka Detaily bojového sytému Nights of Azure 2 a bonusy po vydání

Detaily bojového sytému Nights of Azure 2 a bonusy po vydání

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

3

Pro majitele Switch verze kostým z Fatal Frame a pro majitele PS4 verze kostým z Deceptionu.

Reklama

Koncem října u nás vychází pokračování akčního RPG Nights of Azure 2: Bride of the New Moon, je tak čas se podívat na asi nejdůležitější aspekt hry, kterým je soubojový systém. Koukneme se ale také na nový typ Servana, který vám během bitvy významně pomůže, a také si představíme bonusy, které hráči získají po vydání titulu.

Než bude moci Aluche se svou skvadrou porazit Měsíční královnu, setká se nejdřív s různými druhy zvrácených a krvežíznivých démonů. Někteří jí budou chtít ublížit, ale jiní se k ní naopak přidat. Z těch démonů, kteří se připojí na stranu Aluche, se stanou takzvaní Servanti, kteří se mohou dále dělit do různých kategorií. Třeba typ Striker je neocenitelným pomocníkem v každé bitvě. Může se totiž ze své démonické podstaty přetransformovat do podoby silných zbraní, se kterými může Aluche dále bojovat. Ovládnutí typu Striker vám při hraní otevře velké množství různých schopností, které jde využít v boji na krátkou, ale i na dlouhou, vzdálenost.

Pro dosažení vítězství v boji je neuvěřitelně důležité využít excentrického obsazení skupiny lidskými i démonickými společníky. Při rozhodování koho si s sebou vzít, musíte vzít v potaz hlavně jejich jedinečné schopnosti. Překrásné Lilie můžete využít pro impozantní kombinovaný útok Double Chase, prováděný společně s Aluche. Když v bitvě splníte vše potřebné, abyste mohli takový útok spustit, dokážete lehce změnit poměr sil a způsobit všem, kdo vám stojí v cestě, ohromující škody. Aktivní dovednosti Aluche a speciální dovednosti Lilie mohou vaší skupině nabídnout také podporu ve formě léčení, zvýšení útoku nebo zlepšení obrany.

Mezi vlnami démonů jsou ale také velcí ničiví, přízrační bossové, proti kterým musíte využít nejen své schopnosti, ale také okolní prostředí. Hodně vám pomůže třeba rozbíjení sudů s hořlavinami. Jedním z takových bossů, se kterými přijde Aluche do styku, je obří pavouk Vallderossa, používající v boji své sítě, nebo Blue-Blooded Fish Joe, schovávající se většinu času pod zemí a čekající na příležitost k útoku.

Nights of Azure 2: Bride of the New Moon vyjde v Evropě 27. října ve verzích pro PlayStation 4, Switch a pro PC (v Japonsku mají hráči možnost koupit místo PC verze PS Vita kopii) a pokud si hru koupíte do tří měsíců od zahájení prodeje, získáte pár bonusů. Na konzoli Nintendo Switch dostanete zdarma ke stažení kostým Yuri Kozukaty ze hry Fatal Frame, zatímco na PlayStationu 4 obdržíte kostým Timenoid Restrains z Deceptionu

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama