Oznámen remaster detektivky The Raven pro PC, PS4 a Xbox One
Novinka Oznámen remaster detektivky The Raven pro PC, PS4 a Xbox One

Oznámen remaster detektivky The Raven pro PC, PS4 a Xbox One

Michal Burian

Michal Burian

3

Plnohodnotný remaster s novými animacemi, nasvícením, lepšími vlasy a dalšími detaily.

Reklama

Společnost THQ Nordic dnes udělala radost všem příznivcům detektivních adventur. Oznámila totiž vydání remasteru hry The Raven: Legacy of a Master Thief, která spatřila světlo světa v roce 2013 ve verzi pro PC.

The Raven Remastered je vylepšenou verzí původního titulu The Raven: Legacy of a Master Thief a vyjde již 13. března letošního roku na PC, PlayStation 4 a Xbox One. Vydavatelství THQ Nordic tvrdí, že jde o plnohodnotný remaster, který se pochlubí novými animacemi, nasvícením nebo lepšími vlasy. To vše bude v plném HD rozlišení a navíc bude hra obohacena o titulky ve francouzštině, španělštině a zjednodušené čínštině. Původně měla jen německé, ruské, polské a italské titulky.

V současné době bohužel nevíme, zda původní PC verze bude na Steamu bezplatně aktualizována o vylepšení nebo vyjde zcela nová verze, kterou si budou muset hráči koupit.

The Raven Remastered hráče zavede do Londýna roku 1964. V místním muzeu někdo ukradl vzácný drahokam a na místě činu zanechal havraní pero, které signalizuje, že by někdo mohl jít ve stopách legendárního mistrovského zloděje. Ten před lety záhadně zmizel. Není tak divu, že se o případ začne zajímat pupkatý detektiv Legrand, jenž má s havranem nevyřízené účty. Na hráči bude pustit se do zkoumání důkazů, vše objasnit a snad i chytit zloděje. Nebude to ale nic jednoduchého, v rámci pátrání se podíváte do švýcarských Alp, na majestátní výletní loď nebo do káhirského muzea.

Původní PC verze The Raven: Legacy of a Master Thief získala v hodnocení od novinářů v průměru 74 procent, zatímco hráči se přiklánějí spíše k 7/10. Na Steamu jsou recenze spíše kladné.

Zdroj: Tisková zpráva

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama